Sezon nou, începând de duminică. “Opriți Timpul”, spectacol de televiziune!

0
1445

• Național TV lansează duminică, 22 martie, ora 13.00, cel de-al douăsprezecelea sezon al emisiunii “Opriți Timpul”. Din această primăvară, pe telespectatori îi așteaptă un format cu totul nou, producătorii transformând, practic, emisiunea, într-un spectacol de televiziune complet. Numeroase vedete din muzica ușoară și populară, trupe muzicale și ansambluri folclorice, alături de foarte buni actori ai teatrului sau cinematografiei românești vor oferi publicului un divertisment de calitate.

Celebrei prezentatoare Corina Chiriac i se alătură, în platoul emisiunii, nu mai puțin cunoscutul artist Adrian Enache. Cei doi s-au mai intâlnit în fața camerelor de filmare, fiind realizatorii programului de Revelion, difuzat de Național TV. Dinamismul aparițiilor sale pe scenă și în platourile de televiziune i-a făcut pe reprezentanții postului să-l includă pe Adrian Enache în acest nou format care vizează, începând de acum, nu numai publicul tradițional al emisiunii, ci și segmentul de populație tânără și chiar foarte tânără.

În noul sezon, invitații Corinei și ai lui Adrian vor cânta live, în cea mai mare parte a programului, acompaniați de taraful Cleante, care abordează într-o manieră aproape unică mai toate genurile muzicale: lăutărească, folclor, cafe-concert, pop-dance, cover-uri. “Pasiunea noastră pentru muzică și virtuozitatea pot fi numite moștenire de familie, pentru că tatăl meu, cel în memoria căruia am fondat taraful, violonistul Cleante, a fost membru al celebrei orchestre Barbu Lăutaru și a cântat cu nume mari ca Fărămiță Lambru și Romica Puceanu”, notează Marian Cleante, liderul grupului, pe pagina sa de prezentare.

Coregrafiile, cu totul altele decât cele de până acum, sunt realizate de o trupă nouă de dansatori profesioniști, care compun Baletul “High Class”. Acesta este format din opt soliști, fete și băieți, antrenori de dans, balerini ai Teatrului “Constantin Tănase” din București sau ai Musicalului “Mamma Mia!”.

Așadar, în fiecare duminică, de la ora 13.00, publicul este invitat să “oprească” timpul, la Național TV, urmărind săptămânal, un spectacol televizat de colecție.

• Călin-Mircea Popa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.