Ralu Magazin Alimentar – omenie în vreme de criză

0
2012

• Sosit de curând din Anglia și obligat, din acest motiv, să stea în izolare la domiciliu, un vasluian a reușit totuși să continue activitatea firmei sale de comerț, făcând totodată și un serviciu social. Și-a rechemat angajații, trimiși inițial în șomaj tehnic, și i-a „reprofilat” pe livrări la domiciliu. Astfel, furnizează alimente și bunuri de uz general, achiziționate, la cerere, de la magazinul propriu, prioritate având vârstnicii de peste 65 de ani și cei aflați în izolare la domiciliu.

Chiar aflat în izolare la domiciliu la locuința sa din Tanacu, un întreprinzător vasluian reușește nu doar să continue activitatea magazinului alimentar pe care îl are în Vaslui, dar chiar să o diversifice. Societatea lui Ștefan Lucian Păduraru deținea două puncte de lucru în municipiul Vaslui, un bar, în prezent închis prin efectele Ordonanței militare nr. 2, și un magazin alimentar. În contextul restricțiilor de circulație impuse pentru limitarea contaminării cu Covid-19, Ștefan Lucian Păduraru a decis vândă marfa prin livrare la domiciliu celor interesați, livrarea fiind făcută de cei doi angajați ai barului, care inițial fuseseră trimiși în șomaj tehnic, și cărora ulterior le-a reactivat contractele de muncă. Aceștia, echipați corespunzător atât pentru protecția lor, cât și a clienților, fac livrările la domiciliu, având un minim contact cu clientul. Comenzile se pot face prin telefon, gestionara care le preia având la dispoziție un sistem electronic unde vizualizează stocul de marfă pe sortimente, comunicând totodată cumpărătorului prețul fiecărui articol.

„Putem livra astfel produsele comandate în condiții de siguranță maximă oriunde în municipiul Vaslui și pe o rază de 10 km în jur, la Poienești, Laza, Pușcași, Lipovăț, Secuia, Muntenii de Jos, Văleni sau Muntenii de Sus, comisionul de livrare fiind minim, de 1 leu/comandă în oraș, și 1 leu/km în afara lui. De asemenea, nu avem limită minimă de comandă! Dacă, să spunem, un pensionar comandă o sticlă de borș sau o pâine, nu este nici o problemă, i se livrează la adresa dorită. Comenzile sunt livrate cu operativitate, însă am decis ca prioritate să aibă persoanele cu vârsta peste 65 de ani și cei izolați la domiciliu, dar și personalul din domeniul medical, care, poate, nu are timp pentru cumpărături!”, a explicat Ștefan Lucian Păduraru, care dorește chiar să-și diversifice afacerea, în curând, cei interesați urmând să aibă la dispoziție și un site dedicat lor, prin intermediul cărora pot face comenzi. „Ralu Magazin Alimentar este prezent și pe Facebook sau Instagram, însă, deocamdată, plata se face doar cash, la livrare. Căutăm soluții pentru a implementa și plata electronică. Când face comanda, clientului i se comunică prețul fiecărui produs în parte, prețul transportului și, în final, prețul total al livrării, astfel încât să nu existe surprize!”, a adăugat Ștefan Lucian Păduraru.

Comenzile se pot face la numărul de telefon 0799.333.008.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.