PNL Vaslui și-a suspendat toate acțiunile politice

0
1028

“Suntem aici, va fi bine!”, le transmite Tudor Polak, președintele Organzației Municipale a PNL Vaslui, tuturor vasluienilor, după ce anunță că formațiunea pe care o conduce își suspendă toate acțiunile politice ca un exercițiu de solidaritate și responsabilitate pentru România”.

Din aceeași cauză a pandemiei de COVID 19, pentru care viața tuturor vasluienilor a cunoscut schimbări majore în această perioadă, Organizația Municipală a PNL Vaslui a anunțat că își va suspenda toate acțiunile politice pentru o perioadă de două săptămâni, cu posibilități de prelungire!

“Siguranța cetățenilor este prioritatea noastră principală, așa că urmăm indicațiile autorităților specializate și reducem contactul cu alte persoane cât de mult posibil. În acest moment, vă recomand să vă păstrați calmul și încrederea în autoritățile statului, să respectați indicațiile primite și, pe cât posibil, să rămâneți acasă!”, a transmis Tudor Polak, liderul formațiunii politice vasluiene.

“Este un exercițiu de solidaritate și responsabilitate pentru România, o provocare pentru fiecare de a ne menține în siguranță pe noi și pe cei apropiați! Informați-vă corect și numai din sursele oficiale, igienizați-vă corespunzător și tratați situația cu rațiune și luciditate! Suntem aici, va fi bine!”, a mai spus acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.