Pe 09.03.2020 domnul primar Bouros si-a dat examenul de corigenta in administratie!

1
1085

Dupa ce luna trecuta si-a retras singur proiectul de buget de pe ordinea de zi a sedintei ordinare a Consiliului Local Municipal, pe 09 Martie a.c. a reusit sa forteze un vot negativ prin incapatânarea sa de a se opune unor amendamente absolut necesare scolilor din Barlad.

Fie ca este vorba de amendamentele PSD care vizau reabilitarea Colegiului National “Gheorge Rosca Codreanu”, mai multe lucrari de reparatii sau investitii la Liceul Teoretic “Mihai Eminescu”, laboratoare de fizica si chimie, bani mai multi pentru bursele copiilor nostri ori despre fondurile necesare transportului elevilor la olimpiadele si concursurile scolare desfasurate in alte orase – un amendament al domnului consilier PNL Adrian Todireasa – toate erau in interesul scolii bârladene, probabil singura carte de vizita viabila pentru orasul nostru.Daca refuzam acum sa investim in scoala s-ar putea ca maine sa fie prea tarziu.

Poate dupa lectia de astazi, Bouros va pricepe ca administratia este arta de a rezolva interesele tuturor, nu doar ale celor putini care te sustin pe tine. Bugetele enorme cheltuite fara rost in ultimii patru ani de administratia PNL a Barladului pe proiecte care nu mai incep, pe hartii care n-au finalitate, pe caini la pret de tigri care nu mai dispar de pe strazi, pe cocarde si fonfleuri, pe serbari, cântece si jocuri, toate vor fi decontate la alegeri in fata celor care inca înoata prin noroaie, in fata celor care isi rup masinile prin oras, a celor care se zguduie in casa din cauza traficului greu, a celor care nu au unde sa-si parcheze masina noaptea, a tuturor celor care si-au vazut ASTEPTARILE ÎNSELATE de cea mai slaba administratie a orasului.

A sosit momentul sa zicem GATA BOUROS! Du-te acasa!

Comunicat de presa al PSD Barlad

1 COMENTARIU

  1. Băi pesediști ordinari! Nici când avem primar penelisti nu scăpăm dd ciumă roșie! Să vă fie rușine tuturor celor care votează pesedisti! Va mirați că nu avem de nici unele? In toți anii de când e Boros primar au votat pesedistii contra și au blocat tot!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.