„Ministerul Muncii și Protecției Sociale încurajează utilizarea mediului online”

0
586

Secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii, vasluianul Tudor Polak spune că ministerul încurajează transmiterea documentelor prin online, acceptându-se semnătura electronică, și vine în sprijinul celor care intră în șomaj tehnic prin simplificarea procedurilor.

„Suntem îngrijorați de evoluția stării de criză epidemiologică, care a schimbat traiectoria vieții fiecăruia, însă este esențial să ne concentrăm asupra respectării măsurilor de protecție care s-au impus pentru a depăși aceste momente”, spune Tudor Polak, secretar de stat în cadrul Ministerului Muncii și Protecției Sociale. El amintește simplificarea procedurilor pentru obținerea șomajului tehnic care vine în întâmpinarea cetățenilor. Aceștia, începând de mâine, pot depune documentele necesare la AJOFM și ANPIS!

„Ministerul Muncii și Protecției Sociale încurajează utilizarea mediului online pentru transmiterea documentelor către diverse instituții, accepetându-se, în situația prezentă, semnătura electronică, pentru evitarea expunerii publice a persoanelor. Regimul riguros de restricții aferent stării de urgență nu este altceva decât o dovadă a responsabilității și seriozității cu care tratăm acestă problemă. Munca pe care o depunem în această perioadă, atât în cadrul ministerelor, cât și în celelalte instituții ale statului, sperăm să se materializeze cât mai rapid în ameliorarea situației și reducerea cazurilor de infectare cu SARS-COV-2”, a mai spus Polak.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.