Medicul Nelu Tătaru, noul ministru al Sănătății

0
982

Medicul vasluian Nelu Tătaru va fi numit noul ministru al Sănătății. El ocupa până acum funcția de secretar de stat în minister.

Premierul Ludovic Orban a anunțat numirea medicului Nelu Tătau ca ministru al Sănătății. Acesta fiind chemat la București de la la Suceava, unde coordona criza de la spitalul județean.

„Îi voi propune preşedintelui pe domnul secretar de stat Nelu Tătaru. Face parte din echipa de la Ministerul Sănătăţii. A fost, este şi va fi în prima bătălia a luptei pentru coronavirus. Azi e la Suceava, l-am sunat, urmând să revină în Bucureşti să să discutăm toate detaliile”, a spus premierul Ludovic Orban.

Premierul a mai precizat că va întări echipa de la Ministerul Sănătății care gestionează epidemia de Covid-19.

„Voi continua să întăresc echipa de la Ministerul Sănătății. Rămânem concentrați pe toate obiectivele stabilite, întărirea DSP pentru face față anchetelor epidemiologice, asigurarea condițiilor normale de viață pentru cei aflați în carantină, asigurarara dotărilor pentru Direcțiile de Sănătate, Urmărim în continuare creșterea capacității de diagnosticare. INSP în baza recomandărilor venit de la Comisia Europeană a instituit un sistem de dignosticare stabilind care sunt prioritățile de diagnosticare continuăm să aplicăm aceste reguli stabilite de INSP conform cu recomandările de la nivel european”, a declarat Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.