Call-Center adresat cetățenilor care intră în șomaj tehnic

0
790

• Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui a deschis un Call-Center pentru cetățenii care au nevoie de lămuriri legate de situația intrării în șomaj tehnic.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui a deschis un Call-Center pentru cetățenii care au nevoie de lămuriri legate de situația intrării în șomaj tehnic. Persoanele interesate pot solicita informații cu privire la prevederile O.U.G. nr. 30 din 18 martie 2020 pentru modificarea și completarea unor acte normative, precum și pentru stabilirea unor măsuri în domeniul protecției sociale în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2 și a Legii nr. 19/2020 privind acordarea unor zile libere părinților pentru supravegherea copiilor, în situația închiderii temporare a unităților de învățământ apelând următoarele numere de telefon: 0752.081.397; 0733.975.397; 0752.084.257.

Documentele pentru acrodarea șomajului tehnic și a indemnizației prevăzute de Legii nr. 19/2020 privind acordarea unor zile libere părinților pentru supravegherea copiilor în situația închiderii temporare a unităților de învățământ pot fi transmise pe email la adresa: vaslui@anofm.gov.ro.

De asemenea, informații utile despre cele două acte normative pot fi vizualizate accesând site-ul AJOFM Vaslui https://www.anofm.ro/?agentieâVaslui&pageâ0 sau pagina de facebook a AJOFM Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.