Atlet din Bârlad, două medalii la Campionatul Național U18

0
3095

Prestație excelentă reușită la finala Campionatului Național pentru Juniori 2 de către atletul Laurențiu Dumitrel Vrabie, legitimat la Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad. În urmă cu câteva zile, mai exact vineri și sâmbătă (6-7 martie), sportivul antrenat de profesorul Lucian Bolgar a participat la competiția găzduită în sala de atletism „Ioan Soter” din cadrul Complexului Sportiv Național „Lia Manoliu” București și a reușit să urce pe podium la ambele probe la care a concurat. Concret, în proba de 1.500 de metri, desfășurată vineri, sportivul în vârstă de 17 ani și inclus în categoria Junior 2 a făcut o cursă foarte bună, la final clasându-se pe locul III și cucerind medalia de bronz. {i a doua zi, când a concurat în proba de 3.000 metri, atletul a reușit să se mobilizeze și să alerge foarte bine, în final clasându-se tot pe locul III.

Pe lângă acesta, CSS Bârlad a mai participat la campionatul destinat categoriei Juniori 2 (17-18 ani) cu încă șapte atleți antrenați de profesorul Lucian Bolgar. Este vorba despre Andrei Anton (Junior 2) – probele de 800 metri și 1.500 metri, Eusebiu Rîmboi (Junior 2) – probele de 800 metri și 1.500 metri, Paula Cristea (Junioară 2) – proba de aruncare a greutății, {tefan Anton (Junior 3) – probele de 1.500 metri și 3.000 metri, Dragoș Năstasă (Junior 3) – probele de 800 metri și 1.500 metri, Francesca Miron (Junioară 3) – probele de 800 metri și 1.500 metri, Teodor Iulian Bîgu (Junior 3) – proba de ștafetă 4 x 2 tururi alături de Andrei Anton, Laurențiu Dumitrel Vrabie și Eusebiu Rîmboi. Din păcate, niciunul dintre ei nu a urcat pe podium, însă majoritatea s-au clasat pe locuri foarte bune.

Pentru că, în această perioadă, numărul cazurilor de infectări cu noul coronavirus crește de la oră la oră și în România a fost declarată stare de urgență, au fost interzise toate activitățile / competițiile la care iau parte numeroși participanți. Așa că nu se știe când vor fi reluate campionatele naționale din sezonul în aer liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.