Vasile Ungureanu a demisionat de la șefia Aquavas SA Bârlad!

1
2389

• După mai bine de zece ani de la numirea în funcție, Vasile Ungureanu, directorul executiv al SC Aquavas Vaslui – sucursala Bârlad, și-a dat demisia din funcție. Acesta și-a motivat gestul neașteptat prin faptul că dorește să se bucure de pensie, cu atât mai mult cu cât a împlinit vârsta pensionării din 2019. Scrisoarea de demisie a fost trimisă ieri dimineață către Consiliul de Administrație al SC Aquavas Vaslui, așa că, începând de acum se află în perioada legală de preaviz de 45 de zile.

„Este adevărat că am demisionat și că, începând cu data de astăzi (20 februarie, n.r.), sunt în perioada de preaviz. Am renunțat la această funcție pentru că am optat pentru pensie. Sunt pensionar și vreau să mă bucur de pensie. Nu știu cine va asigura interimatul, dar cu siguranță nu voi fi eu”, ne-a declarat Vasile Ungureanu, directorul demisionar al Aquavas SA Bârlad.

„Demisia domnului inginer Ungureanu Vasile din functia de director a sucursalei Bârlad a fost înregistrată la secretariatul Consiliului de Administrație al Aquavas în data de 20.02.2020, acesta fiind pensionat de la sfârșitul anului 2019. Pentru asigurarea conducerii operative a sucursalei Bârlad a Aquavas, a fost desemnat domnul inginer șef al sucursalei, Cătălin Buzincu”, ne-a declarat Daniela Grigoraș, purtătorul de cuvânt al SC Aquavas SA Vaslui.

Trebuie spus că Vasile Ungureanu a fost numit în această funcție în anul 2010. Acesta este membru marcant al PSD Bârlad, între anii 2015-2019, numărându-se printre vicepreședinții formațiunii politice.

De menționat că, în cursul acestei luni, un alt membru marcant al aceluiași partid și-a dat demisia din funcția de conducere pe care a ocupat-o. Este vorba despre Adriana Ursu, care a renunțat la fotoliul de director al SC Lucrări de Drumuri și Poduri (LDP) „Reiser” SA, societate acționariată de Consiliul Local Bârlad, după numai doi ani și jumătate de mandat (a ocupat fotoliul prin concurs, în iunie 2017). Aceasta a fost aleasă vicepreședinte al formațiunii pentru perioada 2019-2023.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.