Secretarul de stat Tudor Polak, lecție de transparență

0
1122

• Vasluianul Tudor Polak, secretar de stat în Ministerul Muncii, demonstrează că mult invocata transparență nu este o vorbă goală. Într-o perioadă dificilă atât pentru membrii Guvernului, cât și pentru cetățeni, ale căror salarii și pensii sunt din nou luate în discuție, Tudor Polak și-a publicat atât adresa de e-mail la care poate fi contactat, cât și numărul de telefon la care cetățenii se pot programa în audiență la secretarul de stat.

Din nefericire, astfel de atitudini deschise sunt excepția, nu regula. Însă putem spera că exemplul oferit de Tudor Polak va fi urmat de cât mai mulți demnitari, indiferent de eșalonul în care activează. Iată cum își motivează liberalul vasluian decizia.

„Ca politician, rolul meu este să fiu în slujba voastră. Oricât de multe dezechilibre ar suferi politica românească, oricât de mult se lovește în democrație și în cetățeni de către cei care își urmăresc numai interesele proprii, am încredere că vom scoate la lumină o Românie funcțională și rezistentă! Nu se va întâmpla peste noapte, însă am siguranța că se poate. Pentru asta însă, consider că trebuie să fim conectați permanent cu cetățenii și să nu pierdem din vedere că ei sunt motorul profesiei noastre, așa cum s-a uitat de prea multe ori în ultimii ani. Ministerul Muncii și Protecției Sociale funcționează pentru cetățeni și pentru nevoile lor. Cu toții facem parte din aceeași Românie și de aceea realitățile cu care dumneavoastră vă confruntați astăzi sunt problemele noastre. Vă stau la dispoziție pentru a discuta și a găsi soluții adecvate pentru orice problemă cu care vă confruntați și care intră în sfera de competențe a MMPS. Mă puteți contacta pentru orice problemă pe adresa de e-mail: tudor.polak@mmuncii.gov.ro. Pentru programarea audiențelor, sunt disponibil la numărul de telefon 0769077377! O politică dreaptă se construiește transparent!, a scris Tudor Polak pe o rețea de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.