Poliția Locală Bârlad îi caută pe vandalii de pe strada Petru Rareș!

1
2462

• Urmare a faptului că, în ultima perioadă, s-au înmulțit actele de vandalism asupra copacilor plantați pe domeniul public și asupra mobilierului stradal, polițiștii locali bârlădeni au demarat operațiunea de identificare și tragere la răspundere a vinovaților. Sunt șanse mari ca nesimțiții care au rupt pomii de pe strada Petru Rareș să fie prinși, mai ales că zona e monitorizată video.

Autoritățile bârlădene au declarat război localnicilor care comit acte de vandalism și îi anunță că astfel de fapte nu vor mai fi tolerate. Asta după ce, în ultima perioadă, pe raza Bârlad s-au constatat noi acte de vandalizare a mobilierului urban și nu numai. În acest sens, primăria face, în continuare, apel la populație să dea dovadă de bun simț și civilizație și să păstreze bunurile publice intacte.

Astfel, în cursul zilei de vineri, primarul Dumitru Boroș a dispus măsuri urgente pentru identificarea autorilor unei fapte de vandalism petrecute pe strada Petru Rareș, unde, în noaptea de 13-14 februarie, au fost rupți mai mulți copaci ornamentali. Așa că, în cursul zilei de 14 februarie, Poliția Locală a inițiat imediat demersuri pentru identificarea celor care au comis faptele, fiind vorba doar de o chestiune de timp până ce vinovații vor suporta consecințele legilor în vigoare. Asta pentru că actele de vandalism s-au produs în zone supravegheate video.

„Așa cum am mai spus, astfel de atitudini deloc civilizate nu fac cinste nimănui, dar sunt îndreptate împotriva fiecărui cetățean onest din acest oraș, care își plătește dările locale pentru a avea un oraș cât mai frumos. Eu refuz să cred că bârlădenii cinstiți și civilizați pot accepta astfel de comportamente! De aceea, oricine poate da o mână de ajutor la prinderea făptașilor este rugat să apeleze la colegii de la Poliția Locală. Îi îndemnăm pe toți localnicii să păstreze bunurile publice intacte din cel puțin două motive. În primul rând, aceste bunuri sunt cumpărate din bani publici și, nu în ultimul rând, toți bârlădenii trebuie să își respecte eticheta de locuitori ai unui oraș cultural de elită, așa cum este considerat municipiul nostru. Actele de vandalism nu vor mai fi tolerate, iar măsurile pe care le-am dispus vor fi puse în aplicare fără discriminare!”, a declarat primarul Boroș.

1 COMENTARIU

  1. Trebuie predat Codul bunelor maniere începând cu domnul primar și terminând cu ultima instituție din oraș, cu precădere Poliția locală din Bârlad. Toate instituțiile, dar absolut toate, din Bârlad cred că cetățeanul este în slujba lor. Nu, domnilor care conduceți aceste instituții, e exact INVERS! Și reziliați contractele de muncă cu cei care nu se pot adapta zilelor noastre, că sunt mulți din păcate. Afară care nu pot fi în slujba cetățeanului dar, mă întreb, primarul o fi???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.