Fotbalistii barladeni, pe podium la Cupa Play Bacau

0
1360

In urma cu cateva zile, fotbalistii legitimati la Atletic Club Barlad, grupa 2007, au participat la o importanta competitie regionala de profil, la finele celor doua zile de meciuri reusind sa obtina medalia de bronz.

In intervalul 1-2 februarie, baza sportiva Gepex din Bacau a gazduit Cupa Play, un puternic turneu de fotbal dedicat copiilor nascuti intre anii 2005-2014. In total, la cele zece categorii de varsta, au participat mai mult de 170 de echipe din judetele Moldovei. Echipa Atletic Club Barlad, antrenata de Victor Cozma, s-a inscris cu grupa 2007, categorie la care s-au duelat 16 echipe din Piatra Neamt, Bacau, Targu Frumos, Botosani, Buhusi, Odobesti, Iasi si Roman, repartizate in patru grupe.

In urma tragerii la sorti, am fost repartizati in cea mai echilibrata grupa, astfel ca am reusit sa ne clasam pe primul loc, cu 7 puncte, dupa ce am obtinut urmatoarele rezultate: Viva Activ Buhusi – Atletic Barlad 1-1; Atletic Barlad – CSM Roman 6-1 si Atletic Barlad – Minerul Balan 2-0. In faza semifinalelor, am jucat cu CSM Ceahlaul Piatra Neamt, cel mai frumos meci al turneului, pierdut de echipa noastra cu scorul de 4-2. A urmat finala mica cu FC Bubu Bacau, pe care am castigat-o cu scorul de 3-0. In finala mare, s-au confruntat echipele LPS Piatra Neamt – CSM Ceahlaul Piatra Neamt, scor 1-1 (3-1 la loviturile de departajare), ne-a declarat Victor Cozma, antrenorul fotbalistilor barladeni.

La finele turneului, Atletic Club Barlad s-a clasat pe locul III, obtinand medalia de bronz, in timp ce cupa a fost cucerita de LPS Piatra Neamt, iar argintul de CSM Ceahlaul Piatra Neamt. De asemenea, jucatorul Stefan Pelin, de la Barlad, a obtinut trofeul la categoria Cel mai tehnic jucator al turneului, fiind de altfel si golgheterul Atletic Club Barlad (a inscris in poarta adversa de opt ori).

Celelalte 13 pozitii ale clasamentului general au fost ocupate de urmatoarele echipe: FC Bubu Bacau (loc 4), Minerul Balan (loc 5), Viitorul Targu Frumos (loc 6), Drips Botosani (loc 7), Junior Botosani (loc 8), Juniorul Barlad (loc 9), Viva Activ Buhusi (loc 10), ACS Odobesti (loc 11), Inter Iasi (loc 12), CSM Roman (loc 13), LPS Iasi (loc 14), Aripile Bacau (loc 15) si Play Bacau (loc 16).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.