Doi rugbisti barladeni, convocati la lotul Romaniei U18

0
1767

Doi din cei 34 de jucatori de rugby convocati la cantonamentul dedicat Romaniei U18, ce se va desfasura in a doua parte a lunii, la Snagov, provin de la CSS Barlad. Din staff-ul care pregateste stejareii fac parte si antrenorul Florin Ibanescu si preparatorul fizic Dragos Cernat, ambii fosti sportivi la CSS Barlad.

Lotul national largit al stejareilor U18, rugby in XV, va intra in cel de-al doilea cantonament de pregatire din anul 2020. Stagiul are loc intre 15-28 februarie, la Complexul Sportiv Navasart Snagov, judetul Ilfov. In total, au fost convocati 34 de juniori inclusi in lotul national largit, printre acestia numarandu-se si doi sportivi din cadrul Cubului Sportiv Scolar (CSS) Barlad, sectia Rugby, antrenati de Florin Ibanescu. Este vorba despre juniorii Robert Simonel Hincu (linia a III-a) si Toma Razvan Mirzac (centru), care s-au alaturat altor 32 de sportivi din tara si strainatate.

Ceilalti stejarei convocati la cantonament provin de la cluburi precum CS Cleopatra, CSS Gura Humorului, CSM Bucuresti, CSS2 CNE Baia Mare, CT Dinicu Golescu, CNAV Dinamo, CSS 2 Baia Mare, CSO Pantelimon, LPS Constanta, Boyne RFC, RC Ponent, CABBG Crabos, Castres Olympique, Leinster RFC Metro, Galwegians RFC, Beenchencliff, Rugby Ottignies Club si Stade Aurillacois. In acest stagiu, Romania U18 va avea doua meciuri de pregatire cu Romania U20.

Pregatirea in acest cantonament este coordonata de staff-ul format din Cristian Hildan – director tehnic, barladenii Florin Ibanescu – antrenor treisferturi si Dragos Cernat – preparator fizic, Stelian Burcea – antrenor inaintare, Ilie Vlad – medic, Cosmin Scarlat – kinetoterapeut si Rares Manolache – manager.

Florin Ibanescu (31 ani) a fost si continua sa fie antrenor de rugby la categoriile de varsta U8, U10, U12 si U14 din cadrul CSS Barlad, iar anterior a jucat la Rugby Club Barlad, dar si ca junior in categoriile de varsta mari ale CSS Barlad. Iar Dragos Cernat (31 ani) a fost jucator doar la echipele de juniori din cadrul CSS Barlad, nu si la echipa mare a Barladului. In ultimii ani, a predat educatie fizica si sport la Scoala Gimnaziala Ibanesti, totodata fiind si responsabilul pe judet cu rugby-ul tag.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.