Tudor Polak, numit secretar de stat la Ministerul Muncii

0
1292

Incepand de ieri, inca un vasluian face parte din Guvernul condus de Ludovic Orban. Este vorba despre Tudor Polak, presedintele Organizatiei Municipale PNL Vaslui, care a fost numit in functia de secretar de stat la Ministerul Muncii si Protectiei Sociale.
Incepand de astazi (ieri, n.r.), ma alatur echipei guvernamentale a Partidului National Liberal in calitate de Secretar de Stat la Ministerul Muncii si Protectiei Sociale. Este o provocare pentru mine in plan profesional, deoarece Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, prin institutiile pe care le are subordonate sau sub autoritate, are un impact semnificativ asupra vietii fiecaruia dintre noi.
Imi propun ca la fiecare sfarsit de saptamana sa ma intorc acasa, in municipiul Vaslui, pentru ca sunt sigur ca si locuitorii judetului nostru vor avea nevoie de raspunsuri si rezolvari la diferitele probleme care deriva din activitatea Ministerului Muncii si Protectiei Sociale.
Multumesc pentru incredere Prim-minstrului Ludovic Orban, Ministrului Muncii si Protectiei Sociale Violeta Alexandru, Presedintelui Filialei Judetene PNL Vaslui Nelu Tataru sI, nu in ultimul rand, colegilor mei din Organizatia Municipala PNL Vaslui, alaturi de care am reusit sa formez o echipa care are cele mai bune rezultate pe plan politic din ultimii 30 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.