Tudor Polak anunta o noua organigrama la Inspectia Muncii!

0
1049

Ieri, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, si secretarul de stat Tudor Polak au avut o intrevedere cu conducerea Inspectiei Muncii, pentru a discuta despre reorganizarea institutiei.

Ne dorim sa o imbunatatim (Inspectia Muncii, n.r.), pentru a fi mult mai eficienta. Totodata, orice cetatean va putea veni cu propuneri pentru a ne ajuta sa avem o forma finala cat mai buna. Pana la finalul acestei saptamani, proiectul Ministerului Muncii si Protectiei Sociale va fi pus in dezbatere publica, deoarece punem accent pe dialog, transparenta si colaborare intre institutiile statului si cetateni! Ne pasa de parerile dumneavoastra si vom tine cont de ele!, a declarat Tudor Polak.

In acelasi context, oficialul guvernamental a dat asigurari cu privier la faptul ca, Inspectia Muncii fiind o institutie de control, ne dorim sa nu ii afectam in nici un fel aceasta capacitate. Vom simplifica birocratia, astfel incat volumul de munca sa scada.

Personal, imi doresc ca la finalul perioadei in care acest proiect se va afla in dezbatere publica, sa avem in fata o institutie supla, reformata si capabila sa faca fata diferitelor tipuri de schimbari care vor afecta atat piata muncii, cat si legislatia muncii in urmatorii 10-15 ani, a mai spus Tudor Polak.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.