USR Vaslui, mesagerul lui Mos Craciun

0
2024

Un foarte frumos si amuzant spectacol de teatru pentru copii si peste 100 de pachete cu dulciuri pentru micutii din mai multe centre de plasament din cadrul DGASPC Vaslui, carora li s-au adaugat copii din mai multe comune ale judetului. Este modul inspirat si emotionant in care au ales membrii USR – Filiala Vaslui sa il aduca pe Mos Craciun mai aproape cei mici.

Duminica, pe scena Centrului Alexandra Nechita, din Vaslui, trupa de teatru Marionette show, din Iasi, a sustinut spectacolul In asteptarea lui Mos Craciun. Alaturi de cei peste 100 de copii, majoritatea proveniti din centrele de plasament din subordinea DGASPC, dar si din comunele Banca si Miclesti, precum si din municipiul resedinta de judet, l-au asteptat, cuminti si pregatiti cu dulciuri, si membrii Filialei Vaslui a USR, organizatorii spectacolului. La finalul unui show amuzant si interactiv, in cadrul caruia tinerii actori ieseni au interactionat cu publicul tanar din sala, cei mici au fost rasplatiti pentru rabdarea lor, membrii USR oferindu-le cadouri de sarbatori, constand in dulciuri, sucuri si fructe.
USR a devenit o prezenta constanta in viata Vasluiului. Am vrut ca, de Sarbatori, cat mai multi copii, in special din centrele de plasament, sa se simta iubiti si protejati. Ma bucur ca spectacolul le-a placut si, mai cu seama, ma bucur ca mesajele pe care le transmitem comunitatii sunt bine primite si intelese, a declarat Simona Richard, vicepresedintele USR – Filiala Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.