Titanii barladeni, 21 de medalii la National Pro Jiu-Jitsu Championship Braila

0
1251

• Toti cei 19 sportivi legitimati la „Fight Club Titans” Barlad, care au participat, in week-end, la concursul Abu Dhabi National Pro Jiu-Jitsu Championship Romania, gazduit la Braila, au urcat pe podium. In total, au cucerit 21 de medalii, dintre care 12 de aur.

Cei mai buni luptatori din tara si-au dat intalnire sambata, 30 noiembrie, in cadrul competitiei Abu Dhabi National Pro Jiu-Jitsu Championship Romania, desfasurat la Braila si organizat de UAE Jiu-Jitsu Federation si Icon Romania. La concurs s-au inscris circa 35 de cluburi din intreaga tara si din strainatate, in total pe suprafata de lupta intrand peste 300 de sportivi, pe mai multe categorii de varsta si greutate. Competitia s-a desfasurat in sistem Gi (cu kimono) si No Gi (fara kimono). Printre cluburile participante s-a numarat si „Fight Club Titans” Barlad, club afiliat la organizatia Icon Romania, care s-a inscris cu 19 sportivi, dintre care 18 au concurat la Copii si unul la Adulti. Toti au demonstrat ca au valoare si au reusit sa se impuna in fata adversarilor de pe suprafata de lupta, cucerind nu mai putin de 21 de medalii binemeritate, dintre care 12 de aur si noua de argint.

Astfel, la Copii, clubul barladean a obtinut medalii de aur prin urmatorii sportivi: Patrick Diea (categoria -34 kg), Mihai Gheghici (-24 kg si -30 kg), Iulia Dumitru (-48 kg), Alberto Diea (-50 kg), David Codreanu (-26 kg), Daniel Andrei Rusu (-37 kg si -42 kg), David Grajdeanu (-40 kg), Fabrizio Puscasu (-37 kg), Nicoleta Stoian (-48 kg) si Denis Mocanu (-44 kg). Medaliile de argint au fost cucerite de sportivii: Darius Camenic (-26 kg), Andreea Papuc (-48 kg), Raul Roman (-24 kg), Darius Negrescu (-30 kg), Vlad Codreanu (-72 kg), Cosmin Boghiu (-50 kg), Darius Dariescu (-55 kg) si Alexandra Tibuleac (-48 kg). Gratie acestui rezultat, clubul a obtinut locul I la Copii. Nu in ultimul rand, la Adulti, „Fight Club Titans” Barlad a luat o medalie de argint prin luptatorul Remus Volin Rotaru (-85 kg), care a concurat in sistem No Gi.

„Suntem foarte multumiti de performantele notabile reusite de sportivii nostri. BJJ este un sport atat pentru adulti, cat si pentru copii, ce dezvolta abilitati sociale si fizice, spiritul de echipa, performanta fizica, agilitatea mentala, dezvoltarea caracterului si a personalitatii. Le multumesc sportivilor pentru efortul depus la aceasta competitie, iar parintilor pentru sprijin si pentru ca ii incurajeaza pe copii sa practice sport. Nu in ultimul rand, le multumesc si tuturor celor care ne sustin. In continuare, ne pregatim pentru participarea la cea de-a treia editie a Cupei Munteniei la Grappling, organizata de Federatia Romana de Kempo, ce se va desfasura in sistem Gi si No Gi, pe 8 decembrie, la Sala Sporturilor din Pitesti. Anul il vom incheia cu 2019 WBJJA (World Brazilian Jiu-Jitsu Asociation) European No Gi Championship, ce va avea loc pe 14 decembrie, la Bucuresti”, ne-a declarat Dumitru Dimofte, unul dintre instructorii clubului barladean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.