Tineretul Social-Democrat Vaslui, solidar cu familia Gontaru de la Moara Domneasca

0
1367

Fostul prefect al Vasluiului, Eduard Popica, si fostul secretar de stat Tudor Buzatu, alaturi de Organizatia Judeteana a Tineretului Social-Democrat (TSD) Vaslui, au venit in sprijinul familiei Gontaru, din Moara Domneasca, care, la inceputul lunii decembrie, a ramas fara locuinta, distrusa de un puternic incendiu. Acestia au oferit materiale de constructii, care sa ajute la refinisarea intregii locuinte.

„Am raspuns campaniei de ajutorare, sprijinind aceasta familie, ramasa in plina iarna fara casa. E un gest firesc, iar in asemenea momente nefericite este important sa ne mobilizam cu totii si sa ajutam cum putem. Le doresc multa sanatate si, daca va mai fi nevoie de alte materiale pentru finalizarea lucrarilor, vom raspunde cu mare placere”, a spus Eduard Popica.

La randul sau, Tudor Buzatu le-a multumit celor care s-au implicat in campania de ajutorare a familiei Gontaru: „E un gest mic, insa important pentru aceasta familie, care s-a trezit fara agoniseala de o viata. Ma bucur ca intreaga comunitate s-a mobilizat si ca acesti oameni cu suflet mare vor avea in scurt timp unde sa locuiasca”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.