Spitalul din Barlad cumpara antiseptice si dezinfectanti de peste 3,7 milioane de lei

0
975

• Conducerea Spitalului „Elena Beldiman” Barlad a declansat, zilele trecute, procedura de licitatie publica privind incheierea unui acord cadru pentru furnizarea de antiseptice si dezinfectanti. Contractul va fi incheiat pe doi ani, iar valoarea lui se ridica la 3.740.884 lei cu TVA.

Pentru a imbunatati calitatea igienei si a dezinfectiilor efectuate in incinta Spitalului de Urgenta „Elena Beldiman” Barlad, pe 19 noiembrie, conducerea unitatii a demarat procedurile de licitatie pe SICAP (noul Sistem Electronic de Achizitii Publice) in vederea incheierii unui Acord cadru pentru achizitionarea de antiseptice si dezinfectanti. Contractul are o valoare totala estimata de 3.143.600 lei fara TVA (3.740.884 lei cu TVA) si se va incheia pe o perioada de doi ani.

Astfel, potrivit caietului de sarcini atasat la anuntul licitatiei, contractul este impartit in zece loturi. Astfel, spitalul vrea sa cumpere dezinfectant detergent de nivel inalt pentru suprafete de orice tip (valoare estimata 840.000 lei fara TVA), dezinfectant detergent de nivel mediu pentru suprafete de toate tipurile (valoare 368.000 lei fara TVA), dezinfectant rapid – spray pe baza de alcool etilic pentru aparatura medicala (119.000 lei fara TVA), dezinfectant rapid – spray pe baza de alcooli pentru suprafete (valoare 198.000 lei fara TVA) si dezinfectant pentru suprafete, dispozitive medicale, obiecte sanitare, vesela si apa, pe baza de dicloroizocianurat de sodiu (tablete clorigene) (valoare 115.200 lei fara TVA).

De asemenea, se doreste achizitionarea de gel dezinfectant antiseptic pentru dezinfectia igienica si chirurgicala a mainilor prin frecare (valoare 360.000 lei fara TVA), sapun lichid antiseptic pentru dezinfectia igienica si chirurgicala a mainilor prin spalare (valoare 129.600 lei fara TVA), sapun lichid antiseptic pentru spalarea si dezinfectia igienica a tegumentelor nou-nascutilor (valoare 67.200 lei fara TVA), dezinfectanti pentru instrumentar si dispozitive (valoare 626.200 lei fara TVA) si dezinfectant de nivel inalt pentru aeromicroflora (valoare 320.400 lei fara TVA).

„Achizitia se va face prin procedura de licitatie deschisa online in vederea atribuirii unui acord cadru cu o durata de doi ani. Acordul se va incheia cu trei operatori economici care au prezentat oferta admisibila in urma aplicarii criteriului de atribuire «pretul cel mai scazut». (…) Termenul de valabilitate al produselor trebuie sa fie de cel putin 12 luni de la data livrarii. Pretul produselor va fi exprimat in lei si va fi fix, mentinut pe toata perioada de valabilitate a contractului. (…) Conditie eliminatorie: – prezentare mostra produs; – oferta financiara va include si dozatorul / pulverizatorul pentru fiecare unitate de produs”, se precizeaza in caietul de sarcini atasat.

Potrivit anuntului, ofertele furnizorilor interesati de acest acord cadru sunt asteptate pana pe data de 23 decembrie, ora 15.00. Dupa cum se mentioneaza in anuntul licitatiei, pot fi depuse oferte pentru numarul maxim de loturi, adica zece, tot acesta fiind si numarul maxim de loturi ce pot fi atribuite unui singur ofertant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.