Prichindeii barladeni, buni si la inot

0
3048

Nu mai putin de 20 de inotatori, de la prescolari si pana la adolescenti, si-au dovedit abilitatile la inot pe diferite stiluri si au urcat pe podium in cadrul unui concurs judetean de profil.

In urma cu circa o saptamana, mai exact pe 14 decembrie, s-a desfasurat cea de-a cincea editie a Cupei Silver la Inot, gazduita de bazinul din incinta Silvermall din Vaslui. Competitia s-a adresat inotatorilor, atat de nivel incepator cat si avansat, cu varsta cuprinsa intre 3 15 ani, in total fiind inscrisi 110 copii din Barlad si Vaslui. Cei mai mici au concurat pe doua probe, fiecare pe cate o lungime de bazin (20 metri), in timp ce inotatorii mai mari au avut de parcurs patru lungimi de bazin, adica tot atatea procedee (crawl, spate, bras si fluture). La festivitatea de premiere de la finele concursului, toti participantii au fost rasplatiti cu diplome si medalii, iar cei mai buni, care au urcat pe podium, au primit si cate o medalie din partea Directiei Judetene pentru Sport si Tineret (DJTS) Vaslui.

Aproape toate categoriile au fost dominate de inotatorii barladeni: la categoria de varsta 3 ani baieti Patrick Gheghici (locul I) si Arsenie Vulpe (locul III); la categoria 5 ani fete Sofia Olteanu (locul I), Stefania Bordeianu (locul II) si Agnes Bigu (locul III); la categoria 7 ani fete Antonia Vitoratu (locul I), Maria Dumitru (locul II) si Denisa Tancovici (locul III). Tot foarte buni inotatori s-au dovedit a fi si urmatorii sportivi: la categoria 6 ani baieti Alexandru Maxim (locul II) si Adrian Galaction (locul III); la categoria 7 ani baieti Mihai Gheghici si Ianis Filimon (locul I), Matei Murgulet (locul II) si Sasha Negrescu (locul III); la categoria 9 ani baieti Darius Negrescu (locul I) si David Motrea (locul III). Pe podium au urcat si urmatorii inotatori din Barlad: la categoria 9 ani fete Teodora Moroianu (locul I) si Angela Ghergu (locul III); la categoria 10 ani fete Rhiana Nastase (locul II); la categoria 11 ani baieti Daniel Hrincu (locul III). Toti sunt antrenati de instructorul Monica Gheghici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.