Mircea Gologan este noul prefect al judetului Vaslui!

0
981

• Mircea Gologan a fost numit, ieri, in functia de prefect al judetului Vaslui, lasand vacant postul de subprefect.

In sedinta de marti a Guvernului Romaniei, au fost emise 26 de decizii de incetare a exercitarii functiei de catre tot atatia prefecti, si 11 decizii in cazul unor subprefecti. In locul lor, au fost numiti alti 13 prefecti, respectiv 2 subprefecti, restul functiilor urmand sa fie probabil ocupate la o proxima sedinta de guvern. Cu aceasta ocazie, a fost ocupata si functia de prefect al judetului Vaslui, functie lasata vacanta prin demisia fostului prefect PSD Eduard Popica, singurul prefect din tara care a facut acest gest de onoare imediat dupa caderea Guvernului Dancila.

Desi se vehicula faptul ca functia de prefect ar fi urmat sa fie ocupata de Marius Arcaleanu, secretarul organizatiei judetene PNL Vaslui, surpriza! Noul reprezentant al guvernului in teritoriu este, incepand de ieri, Mircea Gologan, pana acum subprefect al judetului. Acesta a fost deja investit, in cadrul unei videoconferinte sustinute, ieri dupa-amiaza, de catre ministrul de Interne Marcel Ion Vela.

Economist de profesie, fost comisar al Garzii Financiare Vaslui si comisar sef al Garzii Financiare Suceava, Mircea Gologan, in varsta de 45 de ani, a fost numit subprefect in luna mai 2014 de catre guvernul PSD condus la acea vreme de catre Victor Ponta. Dand dovada de certe abilitati organizatorice, Mircea Gologan a reusit performanta de a ramane in functie sub patru prefecti, social democratii Andrei Puica si Eduard Popica, si liberalii Daniel Olteanu si Isabel Bogdan, cu care a avut o buna colaborare, si sub mai multe guverne de diverse culori politice, PSD, tehnocrat si, acum, PNL. Deocamdata, dupa ce a organizat cu bine, in calitate de subprefect, alegerile prezidentiale in judetul Vaslui, prima provocare a noului prefect este coordonarea actiunilor pe timpul ninsorilor asteptate din acasta iarna.

Numirea unei persoane in functia de subprefect a judetului Vaslui a fost amanata pentru o viitoare sedinta de guvern.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.