Micii artisti plastici vasluieni, premiati de municipalitate

0
689

• Cei mai buni 220 de elevi ai unitatilor scolare din oras care s-au evidentiat in domeniul artelor frumoase pe parcursul acestui an au fost premiati de municipalitate, in cadrul unui eveniment desfasurat sub numele “Magia Iernii”. Festivitatea de premiere a avut loc joi, in foaierul Primariei municipiului Vaslui.

Ca in fiecare an, Primaria si Consiliul Local Vaslui continua traditia de a-i rasplati cu premii pe cei mai buni dintre elevi si prescolari, indiferent de domeniul in care acestia exceleaza. Dupa ce, saptamana trecuta, cei mai buni 73 de olimpici care au avut rezultate foarte bune in anul scolar precedent au fost evidentiati in cadru festiv, a venit, ieri, randul tinerilor artisti plastici. Nu mai putin de 220 de copii care invata la gradinitele, scolile si liceele vasluiene, impreuna cu 60 de cadre didactice care i-au indrumat in activitate, au fost primiti in foaierul Primariei municipiului Vaslui, acolo unde a avut loc si vernisajul unei expozitii care cuprinde cele mai frumoase desene realizate de tinerii artisti plastici. Cel care i-a intampinat a fost chiar primarul municipiului, ing. Vasile Paval, care insa, vazand nerabdarea copiilor, a tinut un discurs foarte scurt, multumindu-le pentru activitatea desfasurata si invitandu-i sa ia parte si la celelalte activitati ce vor fi derulate in perioada sarbatorilor de iarna. Totodata, primarul Paval a anuntat ca-i asteapta pe toti copiii din oras la traditionala intalnire cu Mos Craciun de la bradul din Centrul Civic si care va sosi cu cadouri pentru ei in dupa-amiaza zilei de Ajun, pe 24 decembrie.

In afara premiiilor, constand in diplome si dulciuri, si a momentului artistic special pregatit pentru ei, poate cea mai mare bucurie a micilor artisti plastici a fost tocmai aceasta manifestare, desfasurata sub numele “Magia Iernii”, in care le-au fost recunoscute meritele si eforturile depuse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.