Atletii barladeni, 15 medalii la Concursul National „Cupa de iarna”

0
1418

• Opt dintre sportivii barladeni care au alergat in cadrul Concursului National de Atletism in sala „Cupa de iarna”, adresat atletilor din categoriile Copii si Juniori si desfasurat zilele trecute la Bacau, s-au intors acasa cu nu mai putin de 15 medalii, dintre care doua au fost cucerite in probe de stafeta.

Prestatie extraordinara reusita la Concursul National de Atletism in sala „Cupa de iarna” pentru Copii si Juniori de catre atletii legitimati la Clubul Sportiv Scolar (CSS) Barlad. In urma cu cateva zile, mai exact pe 14-15 decembrie, sportivii antrenati de profesorul Lucian Bolgar au participat la competitia desfasurata in Bacau si au reusit sa cucereasca nu mai putin de 15 medalii valoroase, dintre care doua de argint la probele de stafeta.

Astfel, la categoria Juniori 2 (17-18 ani), s-a remarcat Raul Alexandru Vrabie, care a alergat in doua probe, respectiv cea de 1.500 metri, unde a obtinut bronzul, si cea de 3.000 metri, unde a luat argintul. La categoria Juniori 3 (15-16 ani), la individual, s-au evidentiat patru sportivi, trei dintre ei ocupand in intregime podiumul la probele de 1.500 si 3.000 metri. Concret, in ambele curse, cele trei medalii au fost castigate de Laurentiu Dumitrel Vrabie (aur), Andrei Anton (argint) si Stefan Anton (bronz).

Tot la aceasta categorie de varsta, atletul Denis Emilian Totoi a obtinut medalia de aur la proba de 800 metri si medalia de argint la proba de 400 metri. Nu in ultimul rand, Juniorii 3 s-au remarcat si la cele doua stafete desfasurate. In prima zi de concurs, echipajul compus din Laurentiu Dumitrel Vrabie, Andrei Anton, Teodor Iulian Bigu si Denis Emilian Totoi a luat medalia de argint la stafeta de 4 x 200 metri, in timp ce, in a doua zi, acelasi echipaj, a obtinut tot argint in proba de 4 x 400 metri.

La randul lor, doi dintre atletii inclusi in categoria Copii 1 (13-14 ani) au revenit acasa cu trei medalii. Astfel, Dragos Nastasa, care a alergat in cursa de 1.500 metri, a obtinut bronzul, in timp ce Francesca Miron, inscrisa in probele de 800 si 1.500 metri, a castigat cate un argint la ambele curse.

Ceilalti atleti CSS Barlad care au participat la aceasta competitie nu au urcat pe podium, dar s-au clasat foarte aproape.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.