Veteranii rugbiului din Barlad, la a patra aniversare

0
1688

Echipa de rugby „Old Balls” Barlad, formata din fosti jucatori si iubitori ai balonului oval trecuti de prima tinerete, implineste in aceste zile frageda varsta de patru ani. Pentru a sarbatori asa cum se cuvine frumosul moment, veteranii vor organiza in acest week-end un meci amical cu echipa Rugby Club „Dacii Liberi” Iasi. Partida ce se va desfasura sub motto-ul „Batalia Moldovei”, va avea loc duminica, 3 noiembrie, incepand cu ora 10.00, pe stadionul „Rulmentul” din Barlad. Ca si pana acum, barladenii vor fi condusi de decanul de varsta Cezar Arhip, fost jucator al echipei „Rulmentul” Barlad, care, in anul 1986, a castigat prima Cupa a Romaniei.

„Ne aflam la ceas aniversar. Rugby «Old Balls» Barlad implineste patru ani si cum puteam sarbatori daca nu printr-o «tavaleala amicala», cu nasii nostri «Dacii Liberi» Iasi. Finii sunt nerabdatori si pregatiti pentru musafiri, atat pe teren, cat si la repriza a treia. Atentie, buna dispoitie si fair-play-ul este garantat! La multi ani, Rugby «Old Balls» Barlad!”, este invitatia lansata de veterani la adresa barladenilor, pe care-i asteapta in numar cat mai mare pe stadion.

Chiar daca, in prezent, echipa „Old Balls” Barlad e formata din circa 25 de militari, profesori de sport, pompieri, soferi, lucratori comerciali si nu numai, toti fosti rugbisti sau iubitori ai acestui sport, lista nu e inchisa. Se mai pot inscrie si alti fosti jucatori dar si simpli pasionati de rugby care vor sa practice un sport fair-play.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.