Tudor Polak (PNL): Multumim pentru incredere!

0
1044

Tudor Polak, presedintele Organizatiei Municipale PNL Vaslui, a multumit public cetatenilor din municipiul Vaslui care, duminica, 24 noiembrie, au votat pentru Klaus Iohannis, marcand, astfel, in premiera, castigarea de catre liberali a alegerilor in municipiul resedinta de judet.

“Duminica, 24 noiembrie, Klaus Iohannis, candidatul sustinut de PNL, a primit cele mai multe voturi din partea vasluienilor. Am castigat intr-o maniera categorica, fapt fara precedent. Prin votul vostru, ati aratat ca vreti respect si normalitate, ca vreti un presedinte care sa va reprezinte si sa lupte pentru voi.
Va multumim pentru incredere!

Cu mai bine de doi ani si jumatate in urma, in aprilie 2017, am facut primii pasi pe drumul reconstructiei si al recredibilizarii fata de propriul nostru electorat. Nu a fost un parcurs usor, dar munca noastra a inceput sa isi arate roadele. Un prim pas a fost atingerea tintei fixate la Alegerile Europarlamentare. Un al doilea pas a fost castigarea Alegerilor Prezidentiale in Vaslui. Suntem principala forta politica din municipiul resedinta de judet si suntem datori sa valorificam imensul capital de incredere cu care ne-ati investit.
Munca noastra continua: in 2020, trebuie sa castigam alegerile locale si sa dam municipiului Vaslui sansa unei dezvoltari solide si sustenabile. Aceasta este promisiunea si datoria noastra, a liberalilor”, a scris Tudor Polak.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.