Spitalul barladean, beneficiarul unor donatii importante

0
1625

• In ultima perioada, Spitalul de Urgenta „Elena Beldiman” Barlad a fost beneficiarul unor donatii importante facute de Lions Club Vaslui, o organizatie de voluntari din Vaslui, si Rotary Club Barlad, un ONG din care fac parte in special oameni de afaceri din Barlad ce organizeaza acte caritabile.

Doua ONG-uri, unul din Vaslui si celalalt din Barlad, din care fac parte oameni de bine ce incearca sa isi ajute semenii mai putin norocosi, dar si institutiile publice din judet, au facut donatii importante Spitalului de Urgenta „Elena Beldiman” Barlad. Astfel, Rotary Club Barlad, al carui membri sunt in special oameni de afaceri din oras, ce au organizat numeroase baluri si actiuni caritabile pentru a ajuta diverse persoane si institutii, inclusiv spitalul, a donat cateva echipamente pentru sectia de Boli Infectioase a unitatii medicale. Potrivit reprezentantilor spitalului, care isi exprima recunostinta fata de gestul facut de Rotary Club, obiectele donate constau in: cinci paturi cu saltele antiescara, un elevator hidraulic, doua monitoare de functii vitale, o targa transport pacienti pliabila, patru carucioare transport pacienti si un scaun WC.

„In fiecare an ne aduceti bucurie in suflete, in fiecare an sunteti alaturi de noi si de pacientii nostri! Conducerea Spitalului Municipal de Urgenta «Elena Beldiman» Barlad si colectivul sectiei de Boli Infectioase multumesc reprezentantilor Clubului Rotary Barlad pentru ajutorul acordat, constand in donatia facuta recent. Va multumim pentru colaborarea fructuoasa!”, spun reprezentantii spitalului intr-un mesaj de multumire postat pe pagina proprie de socializare.

Al doilea ONG care a sprijinit unitatea medicala este Lions Club Vaslui, o organizatie de voluntari ce isi propune sa ii ajute pe cei aflati in nevoie. In acest caz, donatia consta in mancare pentru copiii internati in Pavilionul de Pediatrie.

„Multumim Lions Club Vaslui, multumim tuturor celor care au facut posibil acest proiect! A venit si randul copiilor internati in cele doua sectii de Pediatrie a spitalului nostru sa se bucure de cele 600 de borcanele cu mancare primite gratuit. Ele contin mancare gata preparata, sunt special concepute pentru a le oferi bebelusilor si copiilor de varsta mica o alimentatie completa si echilibrata. Apreciem in mod deosebit sprijinul dumneavoastra si va asiguram de tot respectul nostru!”, este cel de-al doilea mesaj de multumire postat de conducerea spitalului barladean pe pagina de facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.