Primaria Barlad cauta sef de serviciu si incasatori pentru taxa de salubritate

0
2068

• Dupa ce, in primavara, un prim concurs pentru angajarea a noua casieri ce vor umbla din usa in usa pentru a incasa taxa de salubritate s-a soldat fara rezultat, iata ca, zilele trecute, cele sapte posturi vacante au fost scoase din nou la concurs. Totodata, municipalitatea cauta sa angajeze si un nou sef al Serviciului Public Administrarea Fondului Locativ si Incasare Taxa Salubritate.

In februarie, consilierii barladeni au aprobat reorganizarea Biroului Administrarea Fondului Locativ si transformarea lui in Serviciul Public Administrarea Fondului Locativ si Incasare Taxa Salubritate. De atunci si pana acum, nu a fost angajat niciun sef de serviciu, atributiile care cadeau in sarcina lui fiind preluate de ceilalti salariati ai serviciului. Acum insa, cand urmeaza ca operatorul de salubrizare SC Urbana SA Bistrita sa „intre in paine” si sa inlocuiasca SC CUP SA Barlad la colectarea si transportul deseurilor, Primaria Barlad a scos la concurs fotoliul de sef al serviciului.

Eventualii doritori trebuie sa stie ca se pot inscrie numai daca nu au fost condamnati definitiv pentru savarsirea unei infractiuni contra umanitatii, contra statului ori contra autoritatii, de serviciu sau in legatura cu serviciul, care impiedica infaptuirea justitiei, de fals ori a unor fapte de coruptie sau a unei infractiuni savarsite cu intentie, care ar face-o incompatibila cu exercitarea functiei, cu exceptia situatiei in care a intervenit reabilitarea.

In ceea ce priveste conditiile specifice, candidatii trebuie sa aiba studii universitare de licenta absolvite cu diploma sau echivalenta in domeniul tehnic, economic sau juridic si sa aiba studii de masterat absolvite cu diploma de master sau echivalenta in domeniul tehnic, economic sau juridic. De asemenea, cei interesati trebuie sa aiba o vechime in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice de minimum 4 ani.

Aspirantii isi pot depune dosarele la sediul primariei pana pe data de 18 noiembrie, ora 16.00. Concursul propriu-zis (proba scrisa) a fost programat pentru data de 26 noiembrie, ora 10.00, la sediul aceleiasi institutii, urmand ca interviul sa fie sustinut in termen de cinci zile lucratoare.

Odata cu functia contractuala de conducere de sef serviciu gradul I, municipalitatea organizeaza concurs si pentru ocuparea a sapte posturi de incasatori a taxei de salubritate. Asta cu atat mai mult cu cat noul operator ce va colecta gunoiul menajer al barladenilor in locul firmei SC CUP SA Barlad si il va transporta la platforma ecologica de la Rosiesti nu va veni cu propriii casieri. Un prim concurs pentru ocuparea respectivelor posturi a fost organizat si in primavara, insa, din cauza probei scrise dificile, nu s-a ocupat nici macar unul. Motiv pentru care, in aceste zile, procedura este repetata.

In cazul incasatorilor taxei de salubritate, conditiile specifice prevad ca aspirantii sa aiba studii medii liceale absolvite cu diploma de bacalaureat si sa aiba o vechime de minimum 6 luni in specialitatea necesara ocuparii functiei. Cei interesati isi pot depune dosarele pana pe 15 noiembrie, ora 16.00, urmand ca proba scrisa sa o sustina pe 25 noiembrie, ora 10.00. Interviul va fi programat in termen de cinci zile lucratoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.