Inca sase strazi din Barlad au trotuare noi!

0
1077

• Dupa ce, in lunile trecute, s-au asfaltat ori s-au refacut cu pavele trotuarele catorva strazi din Barlad, de cateva zile, alte sase strazi au fost luate „in colimator” de autoritatile locale pentru lucrari similare de reabilitare a trotuarelor.

Reprezentantii Primariei Barlad aduc la cunostinta faptul ca, de circa o saptamana, a reinceput o noua etapa de refacere a trotuarelor din oras, lucrarile vizand sase strazi, respectiv Stroe Belloescu, General Naumescu, 1 Decembrie, Popa Sapca, Dreptatii si Constantin Hamangiu. Astfel, in toate aceste cazuri, muncitorii vor reface aproape 1.100 de metri liniari de trotuare prin montaj de pavele, iar lucrarile vor trebui finalizate pana cel tarziu pe data de 10 decembrie.

„Starea jalnica in care aflau trotuarele de pe mai multe strazi din municipiu ne-a determinat sa initiem o noua etapa de refacere a lor. Intervenim, de aceasta data, pe alte strazi cu trafic pietonal ridicat si foarte ridicat. Avem un constructor care, pana in acest moment, lucreaza conform termenelor asumate prin contract, motiv pentru care toate trotuarele de pe cele sase strazi ar putea fi terminate la timp, evident, in functie de conditiile meteo. Numai in ultimii trei ani, s-au reabilitat trotuare pe mai bine de noua kilometri de strazi si asiguram cetatenii ca refacerea si repararea lor va continua si anul viitor. Avem in atentie toate strazile cu probleme!”, a declarat primarul Dumitru Boros.

Lucrarile de reparatii a trotuarelor cu pavele de pe acest lot de sase strazi sunt efectuate de SC Valbyandavy SRL Suceava si au o valoare totala de circa 460.000 lei, bani proveniti de la bugetul local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.