Fantana arteziana din Gradina Publica, in atentia municipalitatii

0
923

• Dupa ce, in octombrie, au fost modernizate cele doua fantani arteziene din Parcul „Victor Ion Popa” Barlad, in noiembrie este randul celei din incinta Gradinii Publice sa fie reabilitata si modernizata.

La cea mai recenta sedinta ordinara a Consiliului Local Barlad, in speta cea din 31 octombrie, alesii orasului au votat in favoarea unui proiect de hotarare ce viza „aprobarea documentatiei si indicatorilor tehnico-economici (etapa Proiect tehnic), precum si a executiei obiectivului de investitii «Modernizare fantana arteziana din Gradina Publica Barlad»„. Motivul pentru care edilii au solicitat fonduri de la bugetul local pentru respectivele lucrari este „degradarea fizica a obiectivului de atractie publica, aspectul acestuia devenind inestetic din cauza factorilor de mediu”, dupa cum se arata in referatul de aprobare al initiativei.

„Avand in vedere ca fantana arteziana din Gradina Publica este depasita din punct de vedere fizic, iar aspectul sau este inestetic, se impune modernizarea acesteia prin efectuarea urmatoarelor lucrari: imbunatatirea sistemului de pompare; asigurarea unui sistem de iluminat ornamental; efectuarea reparatiilor curente la bazin”, se arata la rubrica de caracteristici fizice principale ale investitiei prezentate in anexa aprobata odata cu proiectul de hotarare.

Lucrarile urmeaza sa fie executate in viitorul apropiat, in acest sens consilierii locali aproband alocarea sumei de 31.950 lei cu TVA. Potrivit anexei atasate la proiectul de hotarare, investitia va fi realizata pana la finele anului 2019.

Trebuie spus ca, in luna octombrie, au fost realizate lucrarile de reabilitare si modernizare a celor doua fantani arteziene din incinta Parcului „Victor Ion Popa” Barlad, dupa ce, anterior, consilierii locali au aprobat alocarea de la bugetul orasului a sumei necesare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.