Doi olimpici din Barlad au primit plachete la „Topul Firmelor”

0
1819

Pe langa sutele de firme vasluiene premiate in cadrul Galei „Topul Firmelor Vaslui», organizate de Camera de Comert, Industrie si Agricultura (CCIA) Vaslui, s-au numarat si doi fosti elevi din Barlad, care s-au distins in anul scolar 2018-2019 la olimpiadele scolare nationale. Ambii au fost rasplatiti cu cate o placheta aniversara pentru performanta reusita.

Cei doi sunt Liviu-Lucian Albu, care anul trecut a obtinut premiul I la Olimpiada Nationala de Interpretare instrumentala – flaut, si Madalina Mihaela Lifu, care in 2018-2019 a obtinut premiul I la Olimpiada Nationala de Industrie Textila si Pielarie. Primul a invatat la Scoala Gimnaziala de Arte „N. N. Tonitza”, insa a absolvit in vara, iar acum este elev in clasa a IX-a la Colegiul National de Muzica „George Enescu” Bucuresti. La randul sau, Madalina a absolvit cursurile Liceului Tehnologic „Petru Rares„.

„Ieri (joi, 31 octombrie, n.r.) am avut deosebita placere de a fi invitat in cadrul «Topului Judetean al Firmelor Vaslui», unde valoarea culturala a fost inca o data recunoscuta. Ma simt onorat ca, dintre sute de elevi merituosi, am fost selectat. As dori sa multumesc tuturor pentru sprijinul si increderea acordata. Acest premiu semnifica foarte mult, atat in cariera mea de artist, cat si pentru mine, ca om. Multumesc organizatorilor, municipalitatii Vaslui, Inspectoratului Scolar Judetean Vaslui si Scolii Gimnaziale de Arte «N. N. Tonitza» Barlad. Va doresc toate cele bune! Cu stima, al dumneavoastra Liviu-Lucian Albu”, este postarea de pe contul de socializare al talentatului flautist.

Trebuie spus ca, in cadrul Galei „Topul Firmelor Vaslui», au fost oferite plachete de excelenta si aniversare, trofee pentru exportatori, trofeul CCIA Vaslui, trofee si diplome firmelor aflate pe primele trei locuri in cadrul a sapte sectiuni: cercetare, dezvoltare si high tech, industrie, agricultura, silvicultura, pescuit, constructii, servicii, comert si turism. La „Topul Firmelor Vaslui» au fost acceptate 2.184 de firme care indeplinesc criteriile metodologiei de realizare a topurilor firmelor: 1.227 firme pe locurile I-X; 154 firme pe locul III; 215 firme pe locul II; 376 firme pe locul I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.