„Wazary Dojo” Barlad, punct ochit, punct lovit

0
1385

Rezultate extraordinare obtinute zilele trecute de practicantii de arte martiale de la Clubul „Wazary Dojo” Barlad la Cupa Romaniei de Grappling & MMA, de la Bucuresti. Toti cei patru sportivi deplasati la competitie s-au intors acasa cu cate o medalie de aur.

La finele saptamanii trecute, Asociatia Clubul Sportiv „Wazary Dojo” Barlad a participat la o importanta competitie de arte martiale, organizata de Federatia Romana de Kempo. Este vorba despre Cupa Romaniei de Grappling & MMA, organizata pe doua sectiuni – Gi (cu kimono) si No Gi (fara kimono), ce s-a desfasurat pe 12 octombrie in Centrul Sportiv „Apollo” din Bucuresti. Concursul a reunit aproximativ 250 de sportivi de la cluburi din intreaga tara, iar concurentii s-au confruntat pe mai multe categorii de varsta si greutate.

„Wazary Dojo” Barlad s-a deplasat la Bucuresti cu patru sportivi, iar la final, delegatia barladeana a adus acasa patru medalii stralucitoare. Cei patru copii care au luptat si au revenit acasa cu aur sunt: Andrei Olar (categoria 8-10 ani, -35 kg), Andrei Ciobanu (14-16 ani, -60 kg), Ana Maria Mazilu (10-12 ani, -40 kg) si Alexandra Craciun (12-14 ani, -50 kg).

„Este un rezultat istoric pentru noi, deoarece este prima data cand am reusit sa luam aur cu toti sportivii inscrisi in concurs. Multumesc tuturor parintilor care au inteles mesajul ca acesti copii au nevoie sa faca sport si au investit bani si mai ales timp pentru sportul iubit de copiii lor. Este un rezultat muncit care ma bucura foarte mult, dar ramane regretul ca nu am putut deplasa mai multi copii la acest concurs, din motive financiare, evident, in cadrul clubului fiind multi copii care ar fi meritat sa participe la un concurs de nivel national. Programul competitional a venit cu doua concursuri nationale la rand si o parte dintre parinti au ales sa participe doar la Cupa Romaniei la BJJ (Brazilian Jiu-Jitsu), care va avea loc pe 19 octombrie, tot la Bucuresti. Sunt mandru si multumit de implicarea copiilor in antrenament si sper ca rezultatele bune din ultima perioads sa se mentina si la urmatoarele evenimente. Obiectivul clubului nostru este participarea cu sportivi foarte buni la concursurile de nivel ridicat, contand mai mult experienta traita de acesti bravi copilasi decat rezultatele obtinute”, ne-a declarat sensei Alexandru Rotaru, presedintele Clubului „Wazary Dojo” Barlad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.