Sportivii de la „Kentai Dojo” Barlad, 12 medalii la Cupa Romaniei la BJJ

0
859

• Cei 11 sportivi legitimati la Clubul Sportiv „Kentai Dojo” Barlad care au concurat la Cupa Romaniei la BJJ, desfasurata la Bucuresti, s-au intors acasa cu 12 medalii, dintre care cinci de aur.

Clubul Sportiv „Kentai Dojo” Barlad a participat, in acest week-end, la o importanta competitie internationala de arte martiale. Este vorba despre Cupa Romaniei la Brazilian Jiu-Jitsu (BJJ), ce a reprezentat a patra etapa a Campionatului de BJJ – Belt League. Competitia a fost organizata de Clubul Sportiv „Absoluto” Bucuresti si s-a desfasurat la Sala Polivalenta din capitala. La competitie s-au inscris nu mai putin de 38 de cluburi din tara si din alte noua tari, in total, pe suprafata de lupta intrand peste 450 de sportivi, pe mai multe categorii de varsta si greutate. „Kentai Dojo” Barlad a participat cu un lot format din 11 sportivi, inscrisi la diferite categorii de varsta, fiecare dintre ei reusind sa revina acasa cu cate o medalie.

Astfel, pe cea mai inalta treapta a podiumului au urcat Cristina Buganu (categoria 13 ani, -55 ani), Adina Mocanu (14-15 ani, -80 kg), Iasmina Capraru (9-10 ani, – 37 kg), Ana-Maria Capraru (7 ani, -20 kg) si Klaudya Moraru (10 ani, -30 kg), care au cucerit cate o medalie de aur, in timp ce alti sase practicanti de arte martiale au revenit acasa cu tot atatea medalii de argint. Este vorba despre Daniel Salceanu (18 ani, -50 kg), Patrisia Rosu (12 ani, -55 ani), Razvan Salceanu (16-17 ani, -81 kg), Alessondro (11 ani, -41 kg), Adina Mocanu (-80 kg, categoria superfight) si Andrei Pop (14 ani, -56 kg). Nu in ultimul rand, Andrei Moraru (6-7 ani, -22 kg) a cucerit medalia de bronz.

„Suntem foarte multumiti de evolutia copiilor nostri si de rezultatele obtinute de ei la aceasta competitie, dar acum ne pregatim pentru un alt concurs de profil, respectiv Cupa «Podul Inalt» Vaslui. Aceasta performanta arata ca suntem pregatitidin punct de vedere tehnic si tactic. Tin sa ii felicit pe sportivi pentru rezultatele extraordinare aduse clubului si Barladului, intrucat s-au dovedit niste luptatori foarte buni si foarte tehnici, iar parintilor le multumesc pentru sustinere. Nu in ultimul rand, ii multumesc pentru invitatia la acest eveniment lui Tudor Mihaita, presedintele Clubul Sportiv «Absoluto» Bucuresti”, ne-a declarat sensei Daniel Vasilache, presedintele Clubului Sportiv „Kentai Dojo” Barlad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.