Rugbistii U18, victoriosi în fata baimarenilor

0
890

Echipa de juniori U18 din cadrul sectiei de Rugby a Clubului Sportiv Scolar (CSS) Bârlad a jucat duminica, 20 octombrie, cel de-al treilea meci din turul Diviziei Nationale de Juniori (DNJ) – editia 2019-2020. Competitia se adreseaza echipelor de rugby în 15, iar meciul s-a desfasurat începând cu ora 11.00, pe stadionul „Pheonix” din Baia Mare. Adversar a fost echipa CSS 2 Baia Mare, care a pierdut partida cu scorul de 19-27 în favoarea bârladenilor antrenati de Ciprian Popa si Dan Tufaru. La finele minutelor regulamentare de joc, CSS Bârlad a totalizat patru eseuri, doua transformari si o lovitura de pedeapsa, în timp ce CSS 2 Baia Mare înregistra trei eseuri si doua transformari.

Dupa primele trei etape din campionat, CSS Bârlad se afla pe locul III în clasament, cu 10 puncte, dupa CSS Gura Humorului (14 puncte) si CSM Bucuresti (10 puncte), dar înaintea echipelor CSS 2 Baia Mare (5 puncte), ACSOV Pantelimon (5 puncte), CNAV-CS Dinamo (0 puncte) si LPS Focsani (0 puncte).

Cea de-a patra etapa a DNJ va avea loc pe data de 27 octombrie, echipa din Bârlad urmând sa joace în compania sportivilor de la ACSOV Pantelimon. De aceasta data, bârladenii vor avea avantajul terenului propriu, meciul fiind programat la 11.00, pe stadionul „Rulmentul” din Bârlad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.