Practicantii de arte martiale din Vinderei, medalii la Cupa Romaniei la BJJ

0
1654

Clubul Sportiv „Shi Tei Doko” din comuna Vinderei, care a participat, in acest week-end, la o importanta competitie internationala de arte martiale, a revenit acasa cu rezultate deosebite. Este vorba despre Cupa Romaniei la BJJ (Brazilian Jiu Jitsu), ce a reprezentat a patra etapa a Campionatului de Brazilian Jiu Jitsu – Belt League. Competitia s-a desfasurat pe 19 octombrie, la Bucuresti, si a reunit pe suprafata de lupta peste 500 de sportivi din tara si din strainatate, inscrisi pe mai multe categorii de varsta si greutate. „Shi Tei Doko” Vinderei a participat cu un lot format din 17 sportivi, nu mai putin de 15 dintre ei reusind sa revina acasa cu cate o medalie.

Astfel, cate o medalie de aur a fost cucerita de sportivii Melania Lungu, Roberto Cernat si Cristian Budaca. Alte opt medalii de argint au fost obtinute de luptatorii Nicoleta Neamtu, Andrei Zanozchi, Alin Stefan, Denis Haraba, Rares Carciuc, Carciuc Daniel, Danut Moldovanu si Alexandru Strat. La randul lor, sportivii Ioan Craciun, Matei Craciun, Alex Semchuk si Florentin Dragan au revenit cu cate o medalie de bronz. Nu in ultimul rand, desi nu au urcat pe podium, Mihai Avram si Antonio Avram s-au clasat pe locul patru, astfel ca se poate considera ca au obtinut mentiune.

„Clubul Sportiv «Shi Tei Doko» Vinderei a participat la Cupa Romaniei la Brazilian Jiu Jitsu, desfasurata la Bucuresti, cu un numar de 17 sportivi. Suntem multumiti de rezultate, intrucat, dupa o zi de concurs, sportivii nostri au obtinut 15 medalii, dintre care trei de aur, opt de argint si patru de bronz. Iar alti doi sportivi au obtinut mentiune. Vreau sa le multumesc pe aceasta cale organizatorilor pentru invitatia de a participa, dar si lui Bogdan Mazilu si primarului Ionut Ghiur, care ne-au sprijinit”, ne-a declarat sempai Danut Moldoveanu, presedintele Clubului „Shi Tei Doko” Vinderei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.