Gangu (PMP): Campania noastra pentru locale a inceput la europarlamentare!

0
791

Zi importanta pentru popularii vasluieni care, duminica, s-au intrunit, la Centrul de Resurse pentru Afaceri, in sedinta Colegiului Judetean al PMP Vaslui. Dincolo de prezentarea raportului de activitate, de masurile organizatorice necesare realizarii unui scor cat mai bun la alegerile prezidentiale, care sa il propulsese pe candidatul PMP Theodor Paleologu in turul doi al alegerilor, conducerea judeteana a partidului a fixat tinta cu adevarat importanta a PMP: cat mai multi reprezentanti PMP in administratia locala, la toate nivelurile. Dati dovada ca vreti sa participati la administrarea localitatilor voastre!, le-a cerut Maricel Gangu, secretarul general al Filialei Judetene PMP Vaslui, colegilor sai.

Duminica, 13 octombrie, membrii PMP din intreg judetul s-au intalnit, la Vaslui, in cadrul unei sedinte de Colegiu Judetean. In absenta deputatului Corneliu Bichinet, presedintele PMP Vaslui, care a fost chemat urgent la Bucuresti, lucrarile au fost conduse de Maricel Gangu, secretarul general al Filialei Judetene, secondat de presedintii organizatiilor din mediul urban, ai organizatiilor de femei si tineret. Pe ordinea de zi s-au aflat prezentarea raportului de activitate al Organizatiei Judetene, a planului de masuri organizatorice pentru alegerile prezidentiale si, foarte important, a datelor tehnice referitoare la acoperirea, de catre membrii PMP, a sectiilor de votare.

Theodor Paleologu, cel mai bun candidat!

Romulus Doru Buhaescu, presedintele Organizatiei Municipale PMP Barlad, a facut prezentarea lui Theodor Paleologu, candidatul PMP la apropiatele alegeri prezidentiale – profesor cu experienta, parlamentar, ministru, fost ambasador, om de cultura de incontestabila valoare. Concluzia? Theodor Paleologu este cel mai bun candidat la aceste alegeri prezidentiale, o garantie ca Romania va fi respectata, educata si performanta, a subliniat Buhaescu.

Pentru Maricel Gangu, secretarul general al Organizatiei Judetene PMP Vaslui, campania electorala care premerge alegerile prezidentiale este si ocazia de a ne face cunoscut partidul, de a ne face cunoscuti oamenii cu care vrem sa intram, anul viitor, in batalia de la locale. Nu uitam, evident, ca suntem in campania pentru prezidentiale. Pentru noi, nu conteaza procentul la aceste alegeri; conteaza ca Theodor Paleologu sa intre in turul doi. Insa ce conteaza si mai mult este sa ne pregatim pentru testul cu adevarat important care sta in fata noastra, alegerile locale din 2020. Campania noastra pentru locale a inceput la europarlamentare! Trebuie sa dati dovada ca vreti sa participati la administrarea localitatilor voastre! In fiecare comuna, in orase si municipii, trebuie sa aratam inca de pe acum, prin proiecte si idei, prin oameni bine pregatiti, ca vrem si meritam sa intram in administratie, le-a transmis Maricel Gangu membrilor PMP Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.