Dubla lansare de carte, la Biblioteca Judeteana Vaslui

0
662

Astazi, incepand cu ora 11.00, Biblioteca Judeteana „Nicolae Milescu Spatarul” Vaslui invita iubitorii de literatura la un eveniment de anvergura, organizat in colaborare cu Uniunea Scriitorilor din Romania, Filiala Iasi, si Reprezentanta Vaslui a acesteia.

Este vorba despre lansarea a doua carti: Convorbire cu Theodor Codreanu: itinerare in miracolul eminescian, de Elena Condrei, care va fi prezentata de Teodor Pracsiu, si volumul de versuri al Danielei Oatu, Anotimpurile Himerei, despre care vor vorbi scriitorii Marius Chelaru, Lina Codreanu si Petrus Andrei.

La activitate vor participa Cassian Maria Spiridon, presedintele filialei iesene a Uniunii Scriitorilor din Romania, si membri ai reprezentantei vasluiene.

„Ne face o deosebita placere si onoare sa organizam astfel de evenimente care aduc in fata publicului vasluian nume mari din domeniul literaturii. Poeti, prozatori, critici, iubitori de frumos… cu totii, sunt convins, vor crea o atmosfera extraordinara care ne va imbogati nu doar cunostintele, ci si sufletele”, a declarat Voicu Gelu Bichinet, directorul Bibliotecii Vaslui.

• Alina Tanasa, Biblioteca Judeteana „Nicolae Milescu Spatarul” Vaslui

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.