Barladenii de la „Kentai Dojo”, aur, argint si bronz la Mondialul de BJJ

0
1380

• Cei sapte sportivi legitimati la Clubul Sportiv „Kentai Dojo” Barlad care au concurat la Campionatul Mondial de Brazilian Jiu-Jitsu, desfasurat la Bucuresti, s-au intors acasa cu un trei titluri mondiale, trei medalii de argint si una de bronz.

Clubul Sportiv „Kentai Dojo” Barlad a participat, in acest week-end, la o importanta competitie internationala de arte martiale. Este vorba despre Campionatul Mondial de Brazilian Jiu-Jitsu (BJJ), organizat sub egida World Brazilian Jiu-Jitsu Association si desfasurat la Centrul Sportiv „Apollo” din Bucuresti. La competitie s-au inscris 38 de cluburi din tara si din Republica Moldova, Ungaria, Norvegia, Polonia, Bulgaria, Bosnia, Ucraina, etc., in total, pe suprafata de lupta intrand peste 270 de sportivi, pe mai multe categorii de varsta si greutate. „Kentai Dojo” Barlad a participat cu un lot format din sapte sportivi, inscrisi la diferite categorii de varsta, fiecare dintre ei reusind sa revina acasa cu cate o medalie.

Astfel, pe cea mai inalta treapta a podiumului au urcat Patrisia Rosu (categoria 13 ani, – 60 ani), Iasmina Capraru (9 ani, – 30 kg) si Adina Mocanu (14 ani, – 80 kg), care au cucerit cate un titlu de campioana mondiala, in timp ce alti trei practicanti de arte martiale au revenit acasa cu tot atatea medalii de argint. Este vorba despre Cristina Buganu (13 ani, – 60 kg), Gabriel Bangrazi (9 ani, – 27 kg) si Andrei Popa (12 ani, – 40 kg), care sunt vicecampioni mondiali. Nu in ultimul rand, Maria Enache (13 ani, – 60 kg) a cucerit medalia de bronz.

„Am revenit acasa cu trei titluri de campion mondial, trei de vicecampion mondial si o medalie de bronz, asa ca suntem foarte multumiti de evolutia copiilor nostri, mai ales ca ne pregatim pentru Cupa Romaniei la BJJ, ce se va desfasura pe 19 octombrie, tot la Bucuresti, iar aceste rezultate arata ca suntem pregatiti. Tin sa ii felicit pe sportivi pentru rezultatele extraordinare aduse clubului si Barladului, iar parintilor le multumesc pentru sustinere. Nu in ultimul rand, ii multumesc pentru invitatia la acest eveniment lui George Stanciu, presedintele Clubul Sportiv «Agon» Bucuresti”, ne-a declarat sensei Daniel Vasilache, presedintele Clubului Sportiv „Kentai Dojo” Barlad.

De mentionat ca organizatorul Campionatului Mondial de BJJ a fost Clubul Sportiv „Agon” Bucuresti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.