Barlad: Toate investitiile finantate de la bugetul local continua!

1
1677

• Chiar daca au trecut deja doua luni din toamna si iarna bate la usa, edilii barladeni dau asigurari ca toate proiectele ce se desfasoara in prezent in localitate cu finantare de la bugetul local vor continua si in perioada urmatoare, adica atata timp cat vremea va permite executarea respectivelor lucrari.

Reprezentantii Primariei Barlad anunta populatia ca, in functie de conditiile meteo, toate lucrarile aflate in prezent in derulare vor continua fara intrerupere pe toate santierele deschise. Astfel, urmare a discutiilor purtate cu constructorii care in aceste zile fac lucrari pe baza proiectelor initiate de primarul Dumitru Boros si aprobate la finantare de consilierii locali, pe toate santierele se va lucra in continuare, ori pana cand unele lucrari se vor termina, ori atata timp cat vremea o va permite.

„Lucram in continuare, fara intrerupere, la proiectul celor noua strazi propuse pentru asfaltare, din care am inceput cu strada Gheorghe Emandi. Am finalizat asfaltarea aleilor principale din Gradina Publica, unde mai avem de facut doar cateva operatiuni minore si de montat cosuri de gunoi, la fel cum aproape am terminat de asfaltat si principalele alei de la Prodana, unde mai sunt de montat doar bancile si de facut cateva reparatii la ponton. In rest, merg inainte si lucrarile de la zidul de sprijin al blocurilor ANL din Bariera Puiesti, terminam in scurt timp reamenajarea si refunctionalizarea scuarului de pe strada Stefan cel Mare, suntem aproape de finalizare si cu refacerea trotuarelor de pe strada Carpati, zona fostului sediu al Politiei Locale, spre Scoala «George Tutoveanu», precum si trotuarele pavate de pe strada Stroe Belloescu. Lucrarile de reabilitare a celor doua fantani arteziene din Parcul Teatrului «Victor Ion Popa» sunt, de asemenea, aproape de a fi incheiate. O precizare importanta: banii pentru toate aceste lucrari sunt ai nostri, ai tuturor barladenilor! Din pacate, mai sunt printre noi oameni certati cu bunul simt, care isi bat joc de eforturile depuse de noi toti. Ma refer aici, in special, la cei care distrug bunurile publice, indiferent ca vorbim de copaci abia plantati, banci, cosuri de gunoi sau alte obiecte de mobilier stradal. Oricum, toti acessia vor fi indentificati si trasi la raspundere!”, a declarat primarul Boros.

Majoritatea proiectelor enumerate mai sus sunt executate de echipele din cadrul SC Lucrari de Drumuri si Poduri (LDP) „Reiser” SA, firma actionariata de Consiliul Local Barlad. Exceptie fac investitia „Asfaltare si modernizare strazi in municipiul Barlad”, unde sunt vizate strazile Cerbului, Constantin Brancoveanu, Aurel Vlaicu, Muzelor, Stefan Neagoe (cartier Deal) si Gheorghe Emandi, Ion Codrescu, Grivitei si Opanez (cartier Cotu Negru), investitia „Executie Zid de sprijin pentru blocurile ANL de pe strada Bariera Puiesti nr. 1” si reabilitarea fantanilor arteziene din Parcul Teatrului „Victor Ion Popa”.

Trebuie spus ca, potrivit primarului, si serviciile specializate din cadrul primariei care au lucrari publice aflate in derulare isi vor continua activitatea fara intrerupere pana la debutul sezonului rece. Fie ca vorbim de continuarea programului de plantari de toamna, reabilitare / extindere a sistemului de irigatii pentru spatiile verzi, extinderea sistemului de iluminat public stradal si altele, edilul sef a dat dispozitie ca toate termenele de finalizare a lucrarilor deja incepute sa fie respectate, fara exceptii.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.