Secretarul de stat barladean Cezar Caleap (ALDE), schimbat din functie!

0
1145

• Dupa numai trei luni in functia de secretar de stat in Ministerul Fondurilor Europene, barladeanul Cezar Caleap, in varsta de 57 de ani, a fost inlocuit, joi, 12 septembrie, din fotoliul guvernamental pe care il ocupa. Inginer constructor de profesie, acesta fusese numit in respectivul post de premierul Viorica Dancila, pe data de 14 iunie, fiind sustinut de ALDE Vaslui.

Dupa exact trei luni de la numire, barladeanul Cezar Caleap (57 ani) a fost eliberat din functia de secretar de stat in Ministerul Fondurilor Europene, in care fusese „inscaunat” pe 14 iunie, prin decizia nr. 129/2019 semnata de premierul Viorica Dancila si publicata in Monitorul Oficial nr. 488 din 14 iunie 2019. Si de aceasta data, demiterea catorva secretari de stat din partea ALDE, printre care se numara si Caleap, s-a facut tot printr-o decizie a primului ministru Dancila, respectiv decizia nr. 228/2019, publicata in Monitorul Oficial nr. 746 din 12 septembrie 2019. Eliberarea acestora din functii s-a produs la trei saptamani de la iesirea de la guvernare a ALDE. Printr-o postare pe pagina sa de socializare, Caleap isi anunta prietenii virtuali ca, in perioada cat a fost secretar de stat, a invatat multe si a trait experiente deosebite, insa prioritatea lui este familia.

„Doresc sa va informez ca, incepand de azi (vineri, 13 septembrie, n.r.), nu mai sunt in functia de secretar de stat in cadrul Ministerului Fondurilor Europene. Am luat aceasta decizie cu hotarare, cu interes de continuitate a mea in directia de normalitate. Asa cum stiti, prima mea prioritate este familia, v-am respectat tuturor prietenia, am facut si aici, la minister, tot ceea ce a trebuit, ca sa fie cu un rezultat plin de consistenta in plan profesional. Si pe mai departe voi continua acest drum de implicare a mea efectiva in orice alte zone de activitate corecta si normala. Va multumesc pentru gandul bun si dorinta voastra de comunicare interactiva. Perioada aceasta de functie si implicare in Ministerul Fondurilor Europene a fost pentru mine extraordinara, plina de invataminte si experiente deosebite. Am invatat multe, am realizat multe, am lucrat in echipa si am inteles ca fiecare dintre noi… ar trebui sa facem ceva si pentru cei din jurul nostru – pentru stabilitate si mai ales pentru un viitor mult mai plin de speranta si fapte. Sunt linistit cu acest gand, cu aceasta hotarare si va transmit tuturor celor care mi-ati fost alaturi pe tot acest parcurs de munca, de relatii amiabile, de cunostinte, dorinta mea corecta si amiabila de bine. Va multumesc”, a fost mesajul postat, vineri, 13 septembrie, de Cezar Caleap pe pagina sa de socializare.

De profesie inginer constructor, Cezar Caleap este casatorit cu Violeta (50 ani) din anul 1989, are doi copii, respectiv Alexandru (28 ani) si George (27 ani), si traieste in comuna Snagov, judetul Ilfov. A absolvit cursurile Colegiului National „Gheorghe Rosca Codreanu” Barlad, dupa care a studiat la Facultatea de Constructii si Instalatii din cadrul Universitatii Tehnice „Gheorghe Asachi” Iasi. In prezent, unul dintre cei mai importanti antrepronori din Romania, barladeanul ocupa functia de vicepresedinte la „Zero Energy”, o asociatie profesionala pentru excelenta si eficienta energetica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.