Real Junior Vaslui, printre castigatorii seriei a doua a Cupei E.ON Kinder

0
580

• Premiile si trofeeele au fost inmanate de Ambasadorul Cupei E.ON Kinder 2019, celebrul Ilie Dumitrescu. La editia din acest an a turneului au participat 127 de echipe de la aproape 50 de cluburi din tara.

Fluier final la Cupa E.ON Kinder 2019, una dintre cele mai prestigioase competitii de fotbal pentru copii din Romania. A fost o atmosfera plina de energie, #energiepentrucampioni, care a incins terenurile de sport unde s-au desfasurat circa 400 de meciuri, in cele 8 zile de competitie.

Duminica, 8 septembrie, cu numai o zi inainte de inceperea noului an scolar, Cupa E.ON Kinder, si-a desemnat cistigatorii seriei a doua, care a incheiat editia din acest an a competitiei de la Targu Mures. Emotiile de pe teren au fost intregite de cele de la festivitatea de premiere, deoarece trofeele si premiile au fost oferite celor mai buni fotbalisti de Ilie Dumitrescu, membru de baza al „Generatiei de Aur”, Ambasadorul Cupei E.ON Kinder 2019.

Acesta a fost facut echipa cu George Precup, directorul general al E.ON Asist Complet, care le-a multumit micilor fotbalisti: „Sunteti niste copii deosebiti care au facut din Cupa E.ON Kinder un reper important in fotbalul pentru juniori. Pentru ca ati reusit sa ne oferiti atat de multa energie, vreau sa va multumesc, in numele E.ON, pentru asta”.

In seria a doua, clasamentul Cupei E.ON Kinder 2019 arata astfel:

CATEGORIA 2008

GOLGHETER – Andrei Ciortea, Academia U Luceafarul Cluj

LOCUL 1 – Luceafarul 2010 Cluj -Napoca

LOCUL 2 – Academia U Luceafarul Cluj

LOCUL 3 – Juniorul Brasov

CATEGORIA 2010

GOLGHETER — Stefan Miszti, Academia U Luceafarul Cluj

LOCUL 1 – Real Junior Vaslui

LOCUL 2 – Academia U Luceafarul Cluj

LOCUL 3 – CSJ Stiinta U Craiova

CATEGORIA 2012

GOLGHETER – Razvan Cormos, Academica Transilvania Targu Mures

LOCUL 1 – Academica Transilvania Targu Mures

LOCUL 2 – CSC Ghiroda

LOCUL 3 -Interstar Sibiu

Premii speciale, jucatorul finalei:

CATEGORIA 2008, Serban Bara, Luceafarul 2010 Cluj Napoca

CATEGORIA 2010, Denis Ciobanu, Real Junior Vaslui

CATEGORIA 2012, Marco Avram, Academica Transilvania Targu Mures

La Cupa E.ON Kinder 2019 au participat circa 2.000 de copii de la aproape 50 de cluburi din tara din judetele: Mures, Cluj, Sibiu, Maramures, Brasov, Arges, Neamt, Harghita, Bihor, Galati, Salaj, Alba, Vaslui, Suceava, Timis, Bacau, Dolj si din municipiul Bucuresti.

Aflat sub semnul #energiepentrucampioni, turneul este organizat de Clubul ACS Kinder in parteneriat cu companiile Grupului E.ON din Romania din care face parte si Delgaz Grid. In cele doua serii au fost oferite 18 trofee de echipa si 6 de golgheter. Premiile pentru primele trei echipe clasate con-stau in seturi de echipamente si mingi Erima. Indiferent de performanta, fiecare echipa a primit din partea E.ON Romania cate 5 mingi pentru participarea la turneu. Pentru locul I au fost acordate seturi de echipamente sublimate, pentru locul II -15 mingi, iar pentru locul III -10 mingi. La acestea se adauga medalii, diplome si trofee.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.