Primarul comunei Puscasi, Nicolae Ignat, a renuntat la mandat

0
573

• In ziua cand a implinit venerabila varsta de 80 de ani, primarul comunei Puscasi, Nicolae Ignat, a anuntat in plenul sedintei Consiliului Local ca renunta la mandat, invocand probleme de sanatate.


„Le multumesc celor din administratie judeteana si consilierilor locali cu care am lucrat incepand din anul 2004. Am avut o colaborare buna, mi-am desfasurat activitatea cu responsabilitate si a venit momentul sa ma retrag dupa o viata in slujba administratiei”, a declarat Neculai Ignat, care este la cel de-al patrulea mandat de primar al comunei Puscasi. Inainte de 1989, el a detinut si functia de primar al municipiului Vaslui.
„Astazi, judetul Vaslui a pierdut un primar. Domnul Ignat este un model pentru primarii nostri. Felicitari, pentru tot ce a realizat ca primar pentru comuna Puscasi. Ii dorim sanatate si speram sa nu fie uitat de comunitate”, a spus subprefectul Mircea Gologan, prezent la sedinta CL Puscasi.
Consilierii locali au decis sa-i confere titlul de Cetatean de Onoare, conferindu-i o placheta de excelenta si o medalie aniversara. De asemenea, vicepresedintele CJ, Ciprian Trifan, i-a oferit primarului o placheta de excelenta si stema judetului Vaslui, considerandu-l un model pentru administratia locala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.