Politistii sibieni au castigat Turneul de minifotbal al MAI de la Vaslui

0
735

• In perioada 27 – 29 august, pe terenul sintetic din incinta Liceului Tehnologic Ion Mincu, din municipiul Vaslui, s-au desfasurat jocurile Campionatului de Fotbal al Ministerului Afacerilor Interne – Turneul Final Vaslui.

Competitia a fost organizata de catre Biroul Coordonare Activitati Sportive din cadrul Centrului Cultural al MAI, cu sprijinul Inspectoratului de Politie Judetean Vaslui, Inspectoratului Judetean de Jandarmi Vaslui, Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta al judetului Vaslui si Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Vaslui.

La turneu au luat parte cele mai bune 8 echipe din Ministerul Afacerilor Interne, formate din fotbalisti din cadrul Inspectoratelor de Politie Judetene Alba, Buzau, Gorj, Sibiu si Vrancea, Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Sector 6, precum si din Inspectoratele pentru Situatii de Urgenta Maramures si Calarasi.

In urma jocurilor desfasurate pe parcursul a doua zile, animate de pasiune si sportivitate, cei mai buni s-au dovedit a fi politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Sibiu, care au castigat toate cele 5 jocuri pe care le-au disputat.

Podiumul a fost completat de catre politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Gorj (acestia ocupand locul al doilea) si de politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Vrancea, care au castigat finala mica in dauna pompierilor de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta al Judetului Maramures.

Premiantii au fost recompensati cu diplome, plachete, medalii si cupe. Participantii care s-au remarcat in mod special sunt: cel mai bun portar – Noana Cosmin, de la IPJ Gorj; golgheterii competitiei, cu cate 9 goluri fiecare – Lodroman Marius, de la IPJ Alba, si Martinescu Alexandru, de la IPJ Vrancea; cel mai bun jucator – Pavel Petre Adrian, de la IPJ Sibiu.

Felicitari participantilor, castigatorilor, corpului de arbitri si reprezentantilor institutiilor implicate in organizarea evenimentului!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.