Municipiul Vaslui, alaturi de Klaus Iohannis!

0
744

• Organizatia Municipala PNL Vaslui a reusit sa stranga un numar record de semnaturi pentru sustinerea candidaturii lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat la Cotroceni, un real progres fata de toate tipurile de alegeri precedente.

Membrii Organizatiei Municipale PNL Vaslui au strans peste 8.500 de semnaturi de sustinere a candidaturii lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat in fruntea statului. Tudor Polak, presedintele Organizatiei Municipale PNL Vaslui, crede ca “acest lucru demonstreaza ca vasluienii isi doresc sa iasa din nefasta zodie a PSD, singura alternativa credibila fiind PNL si candidatul sustinut de PNL la presedintia statului”.

“Confirmam, astfel, faptul ca suntem pe drumul cel bun si demonstram ca rezultatele foarte bune obtinute de PNL Vaslui la Alegerile Europarlamentare din 26 Mai 2019 nu au fost rodul unei intamplari fericite, ci efectele unui contact direct si continuu cu cetatenii municipiului Vaslui. Larga sustinere si simpatie de care se bucura Klaus Iohannis, candidatul sustinut de PNL in aceasta importanta lupta politica, demonstreaza totodata ca, in municipiul Vaslui, dorinta de schimbare este o realitate cuantificabila. Vasluienii s-au saturat de PSD si constientizeaza ca PNL este alternativa, singura alternativa, pentru o buna guvernare in perioada urmatoare”, a subliniat Tudor Polak pe pagina sa de socilizare.

Liderul liberalilor vasluieni i-a felicitat “pe toti cei care, in calitate de membri ai Organizatiei Municipale PNL Vaslui sau de simpatizanti au contribuit prin activitatea lor la trendul ascendent pe care se gaseste astazi Partidul National Liberal in municipiul Vaslui. Pe cei care inca nu au facut-o, ii asteptam in marea echipa a PNL. Le multumesc tuturor vasluienilor care au inteles necesitatea sprijinirii presedintelui Klaus Iohannis pentru un nou mandat in fruntea statului. Acest capital de incredere ne onoreaza si ne obliga”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.