Centrul de Limbi Straine „English is FUN” Vaslui, recunoscut la cel mai inalt nivel

0
750

• Duminica incarcata de emotie pentru absolventii cursurilor de Limba engleza organizate de Centrul de Limbi Straine „English is FUN” Vaslui. 171 de cursanti care au promovat examenul final au primit certificate Cambridge, documente recunoscute international si cu valabilitate pe viata. Inmanarea diplomelor a fost facuta de Aniela Busila, reprezentantul Departamentului de Examene din cadrul Universitatii Cambridge. “Am incercat un curs, apoi altul… apoi inca unul, dar abia aici am avut certitudinea ca baiatul meu a invatat limba engleza”, ne-a spus parintele unui absolvent.

Invitatul special al festivitatii de duminica, Aniela Busila, reprezentantul Departamentului de Examene din cadrul Universitatii Cambridge, a subliniat “cresterea fantastica” a Centrului „English is FUN”, datorita “(…) rezultatelor excelente pe care candidatii le-au obtinut la examenele Cambridge. In primii ani, numarul candidatilor era de ordinul zecilor; astazi, ne indreptam spre 200 de candidati. Ii felicit pe profesori, care au facut o treaba extraordinara, si pe parinti si elevi, pentru ca au ales sa urmeze cursurile de engleza Cambridge”, a declarat Aniela Busila.

De mentionat ca diplomele acordate elevilor echivaleaza diverse probe din sistemul de invatamant de stat (este cazul probei de competenta lingvistica din cadrul examenului de Bacalaureat, al probei de competenta lingvistica care conditioneaza admiterea in clasa a V-a cu program intensiv si, nu in ultimul rand, al inscrierii la universitatile din strainatate).

Dupa o existenta neintrerupta de peste 15 ani, Centrul de Limbi Straine „English is FUN” Vaslui si-a castigat o binemeritata apreciere. Pe 4 septembrie, Centrul a fost felicitat – pentru al doilea an consecutiv! – de ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Andrew Noble, in cadrul unei intalniri la care au fost invitate cele mai bune centre Cambridge din tara.

„A fost o onoare pentru mine sa fiu invitata la resedinta domnului ambasador Andrew Noble si felicitata pentru rezultatele obtinute de cursantii centrului nostru. Spiritul de echipa, implicarea tuturor in pregatirea de zi cu zi a cursantilor a dus la aceste rezultate. La multumesc atat colegilor, cat si cursantilor pentru pasiunea depusa in studierea limbii engleze”, a declarat Magdalena Vicol, coordonatoarea Centrului de Limbi Straine „English is FUN” Vaslui.

Trebuie subliniat faptul ca Centrul de Limbi Straine „English is fun” Vaslui este oficial centru de pregatire pentru examenele Cambridge. Acesta organizeaza cursuri de limba engleza pentru obtinerea atestatelor Cambridge (Yle – Starters, Mover, Flyers, Ket, Pet, FCE, CAE). Cei peste 400 de cursanti inscrisi in anul scolar 2019-2020 sunt indrumati de profesori cu pregatire deosebita in invatarea limbii engleze. Lectiile sunt atractive, predominand aplicatile practice si conversatia. Profesorii asigura valoarea adaugata sau nou creata pentru fiecare cursant. „Cursantii au posibilitatea sa se pregateasca individual in unitatea noastra, care dispune de spatii si dotari adecvate, mijloace multimedia si suporturi de curs individualizate, asa incat participarea la cursuri este o placere. Procesul de invatare din centrul nostru este centrat pe fiecare elev dupa modelul unor scoli de limbi straine din Marea Britanie, Franta si Spania. Centrul de Limbi Straine „English is fun” este centru autorizat pentru sustinerea examenelor Cambridge. Ne gasiti pe strada Anton Pann, nr. 20, Vaslui, telefon 0235/369939 sau 0740/057780”, a mai spus Magdalena Vicol, coordonatoarea Centrului de Limbi Straine „English is FUN” Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.