A inceput reabilitarea aleilor Gradinii Publice Barlad

0
1420

Pentru ca, in ultimii 40-50 de ani, aleile din incinta Gradinii Publice din Barlad nu au mai fost modernizate sau cel putin reparate, de mai bine de o saptamana, au intrat in atentia autoritatilor locale. Mai ales ca, potrivit statisticilor locale, zona pietonala a Gradinii Publice nu a mai suferit nicio interventie, astfel ca aleile degradate au avut cel mai mult de suferit din cauza intemperiilor si a trecerii anilor. Asa se face ca, la dispozitia edililor, muncitorii din cadrul SC LDP „Reiser” SA, firma actionariata de Consiliul Local Barlad, au demarat lucrarile de reamenajare a aleilor principale, cu atat mai mult cu cat vorbim de cel mai popular loc de promenada din localitate.

„Este un proiect destul de ambitios, dar pe care am tinut musai sa il vad realizat. Am avut o idee mult mai ampla pentru acest loc atat de drag barladenilor, insa nu ne-am putut califica pentru fonduri europene din cauza limitarii acestora pe proiectele de acest gen. Facem acum reparatii pe bugetul local si speram sa reusim sa raspundem doleantelor a zeci de mii de oameni care viziteaza saptamanal acest loc public, asa cum si-au exprimat dorinta de a readuce la viata si Prodana, unde de asemenea se lucreaza intens in aceste zile. Raspundem, asadar, pozitiv solicitarilor venite de la barladenii din Nordul orasului, dar si la cele venite de la cei din Sud”, a declarat primarul Dumitru Boros.

Potrivit edilului, valoarea investitiei va fi stabilita in functie de situatia din teren. In ceea ce priveste mana de lucru, in cazul Gradinii Publice, de lucrari de ocupa SC LDP „Reiser” SA Barlad, iar in cazul zonei Prodana, angajatii Serviciului de Gospodarie Comunala din cadrul primariei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.