Soseaua ocolitoare a Barladului, la finalul perioadei de proiectare. Incepe executia!

Primarul municipiului Barlad, Dumitru Boros, a anuntat ca luni, 5 august, se finalizeaza termenul de 8 luni alocat pentru proiectarea obiectivului Varianta de ocolire a Municipiului Barlad. Potrivit calendarului anuntat, la finalul acestui proces ar trebui sa inceapa termenul de executie propriu-zisa a lucrarii, care este de 22 luni. 
Importanta respectarii termenelor este vitala pentru acest proiect, pentru ca, in final, barladenii sa beneficieze de acest obiectiv atat de asteptat. In urma discutiilor avute pana acum, am primit asigurari ca termenele se vor respecta, ceea ce ne face sa credem ca sunt sanse reale ca in foarte scurt timp sa se demareze si lucrarile efective. Asteptam, si noi, alaturi de toti locuitorii municipiului Barlad, sa vedem exact momentul in care se va incepe constructia acestui obiectiv, a declarat primarul Dumitru Boros.
Reamintim ca, potrivit Contractului Proiectare si Executie Varianta de Ocolire a Municipiului Barlad, ofertantul desemnat castigator, respectiv ASOCIEREA S.C. TEHNIC ASIST S.R.L. – S.C. TASS INFRA LOGISTIC S.R.L., a castigat licitatia pentru constructia obiectivului cu pretul de 132.050.652,68 lei, fara TVA. Lucrarea va avea 5 ani garantie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.