PMP Vaslui, deja in campanie!

PMP a inceput campania de strangere de semnaturi pentru sprijinirea candidaturii lui Theodor Paleologu la presedintia Romaniei, prilej, totodata, de intarire a organizatiilor locale ale partidului si de atragere de noi membri, spune Maricel Gangu, secretarul general al Organizatiei Judetene PMP Vaslui. Perioada urmatoare se anunta foarte plina, cu o intalnire zonala, la Iasi, de lansare a candidaturii domnului Paleologu, participarea la Scoala de Vara a PMP si, nu in ultimul rand, intalnirea Colegiului Executiv al Organizatiei Judetene PMP Vaslui. Obiectivul nostru declarat pentru alegerile prezidentiale din luna noiembrie il constituie accederea in turul doi a candidatului nostru, lucru pe care il consider perfect realizabil!, a declarat Maricel Gangu, seful biroului parlamentar al deputatului Corneliu Bichinet.

Oficial, campania pentru alegerile prezidentiale a demarat pentru Partidul Miscarea Populara. Deja, noi suntem in plina campanie de strangere de semnaturi pentru sustinerea candidaturii lui Theodor Paleologu la presedintia Romaniei. Asa cum a declarat si presedintele partidului, Eugen Tomac, daca pana acum aveam doar solutii izolate la problemele cele mai apasatoare, astazi, ne prezentam in fata romanilor cu o viziune pe termen lung, prin propunerea unui candidat bine instruit, de departe cel mai stralucit candidat pentru functia de Presedinte al Romaniei, pregatit sa duca tara noastra in elita statelor Uniunii Europene, crede Maricel Gangu, secretarul general al Organizatiei Judetene PMP Vaslui. Strangerea semnaturilor necesare pentru validarea candidaturii lui Theodor Paleologu se va face la nivelul fiecarei organizatii locale in parte, fiecare presedinte, ales local si membru al partidului avand atributii bine stabilite in acest sens. Aceasta precampanie ne da prilejul nu doar sa-l facem cunoscut pe candidatul PMP functia de presedinte al tarii, ci si sa atragem noi membri si sa intarim organizatiile locale, astfel incat, la alegerile prezidentiale, sa obtinem un scor foarte bun, pentru ca, nu va ascund, telul nostru, al PMP-istilor vasluieni si nu numai, este sa-l vedem pe Teodor Paleologu in turul doi al alegerilor!, a explicat Maricel Gangu.

Liderul PMP a prezentat si programul organizatiei judetene, care are in plin plan intalnirea zonala a PMP de lansare a candidaturii si prezentarea prioritatilor din programul lui Theodor Paleologu, care va avea loc la Teatrul National Vasile Alecsandri din Iasi, pe 6 septembire, ora 16.00. La acest eveniment, Organziatia Judeteana Vaslui va fi prezenta cu o delelgatie de peste 50 de membri. Urmeaza apoi, in zilele de 13, 14 si 15 septembrie, Scoala de vara de la Costinesti a PMP, ocazie cu care participantii, inclusiv membrii vasluieni, vor avea intalniri cu conducerea partidului si, bineinteles, cu Theodor Paleologu. Practic, aceasta Scoala de Vara reprezinta inca un prilej de pregatire a alegerilor prezidentiale. Nu in ultimul rand, tot in cursul lunii septembrie, va fi organizata o sedinta a Colegiului Executiv al Organizatiei Judetene Vaslui, ocazie cu care vor fi discutate aspecte ce tin de organizarea si pregatirea acestor alegeri, la care, sunt sigur, PMP va obtine un rezultat remarcabil, existand toate premisele in acest sens: un program coerent, care pune in centrul sau cetateanul, organizatii puternice, sustinute de membri si simpatizanti seriosi, si, nu in ultimul rand, un candidat de valoare, Theodor Paleologu, intelectual de marca, om politic cu experienta, care se bucura de o larga apreciere atat in tara, cat si in strainatate, a mai declarat Maricel Gangu, secretarul Organizatiei judetene PMP Vaslui si sef al biroului parlamentar al deputatului Corneliu Bichinet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.