Olteanu ramane fidel obiectivului fixat: ALDE, a doua forta politica a judetului!

Plasarea ALDE Vaslui in top 5 la nivel national, in urma alegerilor europarlamentare din luna mai este un fapt imbucurator, dar nu suficient, spune deputatul Daniel Olteanu, presedintele Filialei Judetene ALDE Vaslui. O noua provocare, poate mai importanta pentru viitorul partidului – la nivel national si local -, este reprezentata de alegerile prezidentiale. Un scor bun obtinut de ALDE in judet, obtinut cu ajutorul celor care pot si vor sa ridice Vasluiul, va netezi drumul pentru atingerea obiectivului fixat cu aproape un an in urma: ALDE – a doua forta politica din judet!

Chiar daca a depasit scorul national si a ocupat locul 5 in ierarhia filialelor, rezultatele pe care ALDE Vaslui le-a obtinut la alegerile europarlamentare din acest an puteau fi mai bune. Este una dintre concluziile trase, sambata, in cadrul sedintei Delegatiei Permanente a ALDE Vaslui de catre deputatul Daniel Olteanu, dupa o analiza in amanunt, impreuna cu presedintii de organizatii locale, si cautarea de solutii si directii de lucru.

Avem in fata o noua provocare – pe langa cea de zi cu zi, de a ne face datoria acolo unde suntem – alegerile prezidentiale din luna noiembrie, si cred ca e important ca, dincolo de dialogul constructiv pe care l-am purtat azi, sa ne uitam fiecare in oglinda rezultatelor obtinute in 26 mai si sa gasim motivatia de a merge mai departe. Mai exact, catre acel scor care inseamna atingerea obiectivului asumat in urma cu aproape un an: sa devenim a doua forta politica din judet, sa fim cat mai numerosi la masa celor care decid pentru vasluieni. Ca presedinte, am plecat de la premisa ca voi construi alaturi de toti cei care pot si vor sa ridice Vasluiul; nu am de gand sa-mi incalc angajamentul si sunt bucuros sa vad ca si colegii mei inteleg ca in echipa noastra respectul si responsabilitatea conteaza, nu sunt vorbe in vant. De asemenea, ma bucur ca exista diversitate de opinii la astfel de sedinte si incurajez lucrul asta, pentru ca de aici, din puncte de vedere sustinute cu argumente, se nasc ideile bune. Stiu ca nu putem vorbi de o reteta a succesului universal valabila si ca fiecare comunitate are specificul si particularitatile ei, insa le reamintesc colegilor ca impreuna putem gasi cele mai bune solutii. Cu o conditie: sa fie de buna-credinta, sa-si doreasca un rezultat excelent si sa munceasca pentru el, le-a transmis deputatul Daniel Olteanu colegilor de partid.

O echipa puternica se formeaza pe terenul de joc

Exemplele pozitive vin de la primarii care, prin rezultatele bune si foarte bune, au justificat si politic increderea pe care au primit-o de la Bucuresti odata cu sprijinirea proiectelor lor. Tot exemple pozitive vin insa si de la presedintii din organizatiile in care ALDE nu doar ca s-a remarcat ca o optiune politica de viitor, ba chiar si-a consolidat pozitia in ierarhia locala. Se spune ca o echipa puternica se formeaza pe terenul de joc, in confruntarile directe. Cred ca alegerile prezidentiale din acest an reprezinta cel mai bun prilej pentru noi sa dovedim ca avem forta sa construim in cat mai multe comunitati din judet si ca meritam un loc care sa ne permita sa punem in aplicare proiectele pe care le avem. Vreau sa le multumesc inca o data tuturor celor care cred in ideea de echipa si care sunt pregatiti sa ma insoteasca si mai departe, la drum lung!, a mai spus Daniel Olteanu.

Cezar Caleap, noul presedinte ALDE Barlad

Liderul ALDE a dat si o veste buna pentru barladeni si nu numai: Este vorba despre una dintre deciziile luate in sedinta de astazi (sambata, n.r.). Colegul meu, Cezar Caleap, secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene, a fost desemnat presedinte interimar al organizatiei municipale ALDE Barlad, astfel ca va veti intalni cu el din ce in ce mai des in teren, in urmatoarea perioada, si veti putea cunoaste indeaproape proiectele pe care le pregatim pentru oras si judet. Ii doresc mult succes si il asigur de tot sprijinul meu, pentru ca rezultatele pe care le va avea sa fie unele exemplare!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.