Gimnastele CSS Barlad, in cantonament la Busteni

Timp de sapte zile, zece dintre micutele gimnaste legitimate la Clubul Sportiv Scolar (CSS) Barlad, insotite de colectivul de antrenori care le pregatesc, au luat parte la un cantonament la Busteni, judetul Prahova. Stagiul a vizat pregatirea pentru noul sezon competitional ce va debuta la inceputul lui septembrie cu Campionatul National de Gimnastica Artistica, Individual Open si al Reprezentativelor de Club, ce va avea loc intre 6-8 septembrie, la Ploiesti, judetul Prahova.

Intre 22-28 iulie, Sectia de Gimnastica din cadrul CSS Barlad a participat la un cantonament de pregatire fizica generala in aer liber la Busteni, la care au luat parte gimnastele de la grupele de performanta si avansate. Grupul a fost format din 18 persoane (sportive si antrenori), fetitele avand intre 8-11 ani. Pe langa pregatirea efectiva programata in cantonament, sportivele s-au si distrat. Am facut drumetii la Sfinx si Babele din Muntii Bucegi, la Cascada Urlatoare, am vizitat Castelul Peles, Castelul Cantacuzino si Dino Park, dar si alte obiective turistice din zona, ne-a declarat antrenoarea Ana Maria Iordache, sefa Sectiei de Gimnastica din cadrul CSS Barlad.

De mentionat ca, in vara lui 2018, gimnastele din Barlad au luat parte la un stagiu de pregatire centralizata gazduit de Complexul Olimpic Sydney 2000 de la Izvorani, judetul Ilfov, dedicat fetitelor cu varste intre 8-11 ani din centrele de juniori din tara. Mai exact, au participat gimnastele incluse in proiectul national Tara, tara, vrem campioane!, initiat in 2014 si finantat de Petrom, care se bucura de sprijinul unor mari campioane ale tarii precum Nadia Comaneci, Lavinia Milosovici, Simona Amanar, Gina Gogean, Sandra Izbasa si barladeanca Andreea Raducan, dar si de cel al antrenorilor Octavian Bellu si Mariana Bitang, care au condus multi ani lotul national de gimnastica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.