CNSC a decis: cresa din Barlad va fi construita de Asocierea Wash Expert SRL!

Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor (CNSC) a respins contestatia depusa de constructorul barladean nemultumit ca a pierdut licitatia pentru proiectarea si construirea noii crese din Barlad. in consecinta, urmeaza ca, in cel mai scurt timp, primarul orasului si reprezentantii legali ai asocierii castigatoare sa semneze contractul, iar apoi sa se demareze efectiv proiectul.

In prezent, in Barlad functioneaza o singura cresa, cu o capacitate de 55 de locuri, asa ca tinerii parinti sau cei care se pregatesc sa devina parinti abia asteapta constructia celei noi, ce va avea trei grupe si va fi ridicata pe strada Mircea cel Batran, nr. 88. Este vorba despre un imobil care va avea parter si etaj, grupuri sanitare si toate functiunile cerute de normele in vigoare, pe o suprafata construita desfasurata de 641,09 mp si o suprafata utila de 538,12 mp. Valoarea estimata a investitiei este de 1.851.676,89 lei (fara TVA), obiectivul de investitii Construire cresa cu trei grupe in municipiul Barlad, urmand sa fie finantat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice prin Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL)II.

Iar lucrarile ar putea incepe efectiv in cateva luni, mai ales ca CNSC a respins contestatia depusa la inceputul lunii iulie de una din firmele care fac parte din asocierea care s-a clasat pe locul doi. Este vorba despre firma Colectiv Energy SRL, care face parte din Asocierea SC Colectiv Energy SRL – SC Eurovest SRL – SC Ohm Proiect SRL – SC Marca Telecom SRL – SC Termo Certif SRL – SC Termhidro SRL – SC Trust Conagro Free Technology SRL. Reprezentantilor firmei barladene nu le-a picat bine faptul ca Asocierea Wash Expert SRL a fost declarata castigatoare si a solicitat anularea in parte a raportului procedurii in ceea ce priveste oferta Asocierii Wash Expert SRL si a documentelor ce au stat la baza declararii ofertei acesteia drept castigatoare, precum si reevaluarea ofertei depuse de Asocierea Wash Expert SRL.

Numai ca, in urma cu cateva zile, CNSC a decis: Respinge, ca nefondata, contestatia formulata de SC Colectiv Energy SRL, cu

sediul in municipiul Barlad, (…), judetul Vaslui, in contradictoriu cu autoritatea contractanta Municipiul Barlad, cu sediul in Barlad, str. 1 Decembrie nr. 21, judetul Vaslui. Obligatorie. impotriva prezentei decizii, se poate formula plangere, in termen de 10 zile lucratoare.

Asa se face ca, in cazul in care contestatarul nu va continua cu plangerile, castigatorul licitatiei, in speta Asocierea SC Wash Expert SRL – SC Pencraft SRL – SC Proedil SRL, formata din firmele Wash Expert SRL (ofertant leader), Sides Tech SRL (subcontractant – 0,7%), Casigaz Serv SRL (subcontractant – 2,18%), Ambient Construct SRL (tert), Electricopet (subcontractant – 1,47%), Air-Projects SRL (subcontractant – 0,33%), Proedil (ofertant) si SC Pencraft SRL (ofertant), va putea trece efectiv la treaba.

De mentionat ca, potrivit studiului de fezabilitate intocmit, la parter, noua cresa va avea trei spatii de joaca pentru fiecare grupa in parte; trei dormitoare pentru fiecare grupa in parte; trei grupuri sanitare copii pentru fiecare grupa in parte; sala de mese; biberonerie; bucatarie; camara; hol; cabinet medical; grup sanitar cabinet medical; izolare; grup sanitar izolare; vestiar pentru copii; grup sanitar pentru personal; camera pentru centrala termica; depozit, etc. Iar etajul imobilului va avea hol; birou administrator; birou personal didactic; birou contabilitate; vestiar personal; grupuri sanitare pentru personal; calcatorie; spalatorie; uscatorie; pod tehnic, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.